01 / 05 / 2024

Kadıköy eğitim arazisine AVM

Kadıköy eğitim arazisine AVM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kadıköy’ün en değerli arazisinde imar değişikliğine giderek, eğitim alanlı araziyi ticaret ve konut alanına çeviriyor. İmar plan değişikliğinin 22 Ocak 2016 tarihinde askıya çıkarıldığı belirlendi.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Yenitepe Kadıköy'ün afişine sosyal medyadan tepki!

AVM'lerde, Araplara yönelik vatandaşlık pazarlaması, Arapça tanıtım afişleriyle devam ediyor. Arapça ve İngilizce olarak hazırlanan afişte, "Yenitepe Kadıköy'e yatırım yapın, Türk vatandaşlığını alın" ifadeleri tepkilere neden oldu.

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Ağaçev Eğlence Hizmetleri ve Müzik Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Sezer ve Yücel Eroğlu ortaklığıyla kuruldu...

Kadıköy Belediyesi'ne "Sağlıklı Şehir Planlaması" ödülü!

Kadıköy belediyesi, bu yıl Eğitim mahallesinde hizmete giren “Kemal Sunal Parkı ve Ekolojik Yaşam Merkezi” projesi ile Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği ‘2018 Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama ödülleri’ yarışmasında ödüle layık görüldü..

Uplife Kadıköy Konutları ne zaman teslim?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy Evleri'nde konut fiyatları 526 bin TL'den başlıyor..

Uplife Kadıköy 2018 satış fiyatları!

Teknik Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Uplife Kadıköy projesinde avantajlı satışlar devam ediyor. 

Uplife Kadıköy ödeme kampanyası 2018!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de yükselen Uplife Kadıköy'de kısa süreliğine 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor...

Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy İlçesi Eğitim Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay caddesi üzerinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 28 Şubat 2018 tarihi olarak belirlendi.

İş GYO-Tecim Yapı'dan Kadıköy'e 262 odalı 4 yıldızlı otel!

İş GYO-Tecim Yapı, İstanbul Kadıköy'de İbrahimağa Mahallesi'nde 91.5 milyon TL değerinde otel inşa edecek. 262 odalı olarak planlanan otelin hafriyat çalışmalarına 2018 Şubat'ta başlanılacak..

Kadıköy eğitim arazisine AVM Haberi

Kadıköy eğitim arazisine AVM

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kadıköy’ün en değerli arazisinde imar değişikliğine giderek, eğitim alanlı araziyi ticaret ve konut alanına çeviriyor. İmar plan değişikliğinin 22 Ocak 2016 tarihinde askıya çıkarıldığı belirlendi. 


İmar değişikliği planı daha askıdayken ve itiraz süresinin zamanı dolmamışken arsanın, sac paravanlarla çevrildiği ve içerisine şantiye konteynerlerinin yerleştirildiği ve barakalar inşa edildiği tespit edildi. Araziye AVM yapılacağı iddia edildi.


Şerifoğlu Zelkif Gezici vakfına ait olan 12 bin 866 metrekarelik arsa 1975 yılında hazineye eğitim amaçlı bağışlandı. Arsanın 2/3 bölümünde 1975 yılında Kadıköy İmam Hatip Lisesi, 2002 yılında Ahmet Sani Gezici Lisesi eğitim - öğretim faaliyetlerine başladı. 1/3lük 4bin 666 metrekarelik bölümü boş bırakıldı. 2012 yılında 2 milyon TL ye depreme karşı güçlendirilen okul binaları 2014 yılında yıkılarak yerine Ahmet Sani...