28 / 04 / 2024

Kadiköy Feneryolu

Kadiköy Feneryolu

Darülaceze Beşiktaş ve Kadıköy Feneryolu´ndaki iki konutunu kiraya vermek üzere harekete geçti. Kurum, mülkiyetindeki konutlardan gelir elde edecek

Darul Aceze'den Bebek'te 7 bin TL'ye kiralık ev!

Darülaceza Müessese Müdürlüğü, Beşiktaş ve Kadıköy´de 2 daireyi kiraya verecek

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Emlakta Nostalji: Feneryolu'nda metresi 4 liraya satılık arsa!

1942 yılında İstanbul Feneryolu'nda arsanın metrekaresi 4 liraya satılıyormuş... Şu an 4 liraya metre bile satın alınmıyor.

Kadıköy Feneryolu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Kadıköy ilçesi, Feneryolu Mahallesi, 3111 ada, 83 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kuruldu!

Edoworld Uluslararası Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Kadiköy’de Engin Deniz Oytun ve Gönül Oytun  tarafından kuruldu.

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Atlas Global Events Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadiköy’de Mete Gürel tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Sarıyer’deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi 5 yıllığına kiraya verildi!

Sarıyer'deki Feneryolu Kuş Gözlem Kulesi’nin işletmesi Rumeli Feneri Orman ve Doğal Hayatı Koruma Derneği’ne 5 yıllığına kiraya verildi. Dernek, kulenin giriş katında bulunan eğitim salonunu kafeye dönüştürdü, dışarıya masalar koydu. Tuvalet ve mescit de ekledi.

Vakıf GYO Transform Fikirtepe 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'nde yer alan Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

TEG Makine İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TEG Makine İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadiköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğrul Ercan Gümüşgerdanlı tarafından kuruldu.

Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkım çalışmaları başladı!

Göztepe'yi Feneryolu'na bağlayan Selamiçeşme Köprüsü'nün yıkımı başladı.Yıkılan köprünün yerine bisiklet yoluyla engelli erişimine uygun alt geçit inşa edilecek.

Fikirtepe'de evler yıkıldı kira kesildi!

KADIKÖY’e bağlı Fikirtepe bölgesinde yaklaşık 5 yıl önce başlayan kentsel dönüşüm sürüyor. Plan değişiklikleri ve vatandaşla müteahhit arasındaki anlaşmazlıklar bölgede dönüşüm sürecinin uzamasına neden oldu.

Feneryolu'nda dikkat çeken iki kentsel dönüşüm gerçeği!

Herhangi bir planlama olmamasına rağmen Kadıköy'ün en yoğun dönüşen mahalleleri arasında yer alan Feneryolu'nda iki gerçek dikkat çekiyor.

Kurbağalıdere otel projesi iptal edildi!

KADIKÖY Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu Kurbağalıdere'ye otel projesi, Kadıköy Belediyesi tarafından yapılan itiraz sonucunda Çevre ve Şehirlik Bakanlığınca geri çekildiğini belirtti.

Kadiköy Feneryolu Haberi

Kadiköy Feneryolu

Darülaceze Beşiktaş ve Kadıköy Feneryolu´ndaki iki konutunu kiraya vermek üzere harekete geçti. Beşiktaş´taki 150 metrekare yüzölçümüne sahip konutu için aylık 7 bin TL tahmini bedel ve 2 bin 520 TL geçici teminat isteyen Darülaceze, Kadiköy Feneryolu´ndaki konutu için daha uygun bir kiralama bedeli tayin etti.
Feneryolu´ndaki 151 metrekare büyüklükteki konut için aylık 2 bin 200 TL tahmini bedeli isteyen Darülaceze, geçici teminatı da 792 TL olarak belirledi. Her iki konutun ihalesinin de 23 Eylül 2010 saat 14.00´de açık artırma usulü ile Darülaceze´de yapılacağı...