19 / 05 / 2024

Kadıköy Gazhanesi kültür merkezi

Kadıköy Gazhanesi kültür merkezi

Anadolu yakasının en eski sanayi tesislerinden ve Kadıköy'ün en değerli endüstriyel miraslarından olan Hasanpaşa Gazhanesi, İBB tarafından " Enerji Müzesi ve Kültür Kompleksi "ne dönüştürülüyor...

Kadıköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları kiraya verilecek!

İstanbul İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Caddebostan Kültür Merkezi'nin 1. ve 2. katında yer alan 7 adet sinema salonu için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kadıköy Moda İskelesi kültür mekanına dönüşüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Moda'da bulunan iskeleyi kültür mekanı haline getirmek için çalışmalara başladı. İskelede yakın zaman içerisinde çalışmalar başlayacak. 

Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na bedelsiz arazi tahsisi mi yapıldı?

Eski Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun, yönetiminde olduğu Yeşilköy 2001 Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı’na üniversite yapılması için 25 yıllığına bedelsiz tahsis ettiği arsaya ilişkin yeni iddialar ortaya çıktı.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

Hasanpaşa gazhanesi kültür merkezi oluyor!

Tarihi Hasanpaşa gazhanesi, İBB tarafından kültür merkezi olarak halka açılıyor. Güryapı tarafından başlanan çalışmanın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya verilecek. Kiralama ihalesi 11 Eylül'de gerçekleşecek.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki dükkan 5 yıllığına kiralanıyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan Pasta - Cafe Dükkanı 5 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 26 Nisan'da gerçekleşecek..

Kadıköy Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi açıldı!

Kadıköy Belediyesi yarıyıl tatilinde çocuklara karne hediyesi olarak Çocuk Kültür Merkezini hizmete açtı. Çocuklar sömestri tatili boyunca Halis Kurtça Çocuk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek onlarca etkinlikten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Keçiören Bağlum Kültür Merkezi'nin yüzde 50'si tamamlandı!

3 Haziran 2016 tarihinde temel atma töreni gerçekleştirilen ve Bağlum'un ilk kültür merkezi olma özelliğine sahip Bağlum Kültür, Spor ve Gençlik Merkezi inşaatının yüzde 50’si tamamlandı.

Muğla Bozüyük Kültür Evi restore edildi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Yatağan İlçesi Bozüyük Mahallesinde yeni yapılan yol ve köprüler ile restorasyonu tamamlanan Bozüyük Kültür Evi’nin açılışı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün katılımı ile gerçekleştirildi.

Kemalpaşa Kültür, Sanat ve Spor Merkezi yıl sonunda tamam!

Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

İzmir Kemalpaşa Kültür Merkezi yıl sonunda açılıyor!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi tarafından inşa edilen Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinin yıl sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Projenin 8 milyon TL'ye mal olacağı belirtiliyor.

Kadıköy Gazhanesi kültür merkezi Haberi

Kadıköy Gazhanesi kültür merkezi

Anadolu yakasının en eski sanayi tesislerinden ve Kadıköy'ün en değerli endüstriyel miraslarından olan Hasanpaşa Gazhanesi, İBB tarafından "Enerji Müzesi ve Kültür Kompleksi"ne dönüştürülüyor.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy Gazhanesi yeniden hayat buluyor. Kadıköy Gazhanesi bir kültür merkezi olarak hizmete sunulacak. Restore edilerek  binada sinema salonları, konferans salonu, enerji müzesi ve enerji enstitüsüne sahip olacak olan Kadıköy Gazhanesi, Anadolu Yakasının cazibe merkezi olmaya aday. 


İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilecek olan Kadıköy Gazhanesi, 39 bin 115 metrekare alan üzerinde yeniden hayat bulmak üzere düzenlenecek. Büyükşehir Belediye Meclisi, yıllardır atıl vaziyette duran tesislerin modern birer kültür merkezine dönüştürülmesi için sunulan raporu 16 Aralık 2005 Cuma günkü birleşiminde onaylamıştı. 


Yapının restore çalışmalarına geçtiğimiz günlerde başlayan Güryapı İnşaat yetkilileri, kamuoyunda konuşuldu gibi bir AVM yapılmasının "'sözkonusu...