29 / 04 / 2024

Kadıköy-Kartal bisiklet yolu

Kadıköy-Kartal bisiklet yolu

İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak "Kadıköy-Kartal" sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını Nisan'da açacak.

Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda, Kadıköy ve Kartal'da 9 bin 500'e yakın riskli yapının yıkımı tamamlandığı belirtildi. İşte detaylar...

Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı metro inşaatı 2021'de tamamlanacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 2021 Yılı Bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda yaptığı açıklamada, Kadıköy-Kartal-Kaynarca Sabiha Gökçen metro hattı çalışmasının 2021'in sonunda tamamlanacağını açıkladı.

Kadıköy-Kartal Havaray Hattı çalışmaları ne durumda?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Maltepe’ye yapılan projeleri hakkında bilgi verdi. Topbaş, "Kadıköy-Kartal Havaray projesinin hazırlıkları sürüyor” dedi.

Kadıköy-Maltepe-Kartal havaray çalışmaları başladı!

Kadıköy'de iki büyük proje için düğmeye basıldı. Kadıköy-Maltepe-Kartal Havarayı projesinde çalışmalar başladı. İBB, güzergahını belirlediği Kadıköy-Üsküdar Havaray Projesi'ni ise hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Kadıköy Fenerbahçe sahiline tenis kortu mu yapılacak?

Kadıköy'de dinlenme, yürüyüş ve bisiklet rotalarından biri olan Fenerbahçe sahili panellerle çevrilmeye başlandı. Kadıköy Fenerbahçe sahilin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 adet tenis kortu yapılacağı iddia ediliyor.

Kadıköy Selamiçeşme Köprüsü yıkılıyor!

Selamiçeşme Köprüsü 1 Şubat Çarşamba gününden itibaren yaya ve araç trafiğine kapatılarak yıkılacak. Köprünün yerine bünyesinde bisiklet yolu ile engelli erişimine uygun yaya yolu bulunan ve projesi Kadıköy Belediyesi tarafından yaptırılan iki şeritli bir karayolu altgeçidi yapılacak.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 35 dakikaya iniyor!

Kadıköy-Kartal metro hattı Tavşantepe'ye kadar uzatıldı. Pendik-Kadıköy arası ‘M4 Hattı Tavşantepe, Pendik ve Yakacık’ metro istasyonları ile 35 dakikaya inecek.

En iyi şehir planlama ödülü Kadıköy Belediyesi'nin!

Kadıköy Belediyesi, Sağlıklı Kentler Birliği’nin düzenlediği, Sağlıklı Şehirler En İyi Uygulama Yarışması’nda "Bisiklet Yolları" projesi ile 'En İyi Şehir Planlama Ödülü'nün sahibi oldu.

Pendik-Kadıköy arası metro ile 38 dakika oldu!

Kadıköy-Kartal metro hattının devamını oluşturan Kartal-Tavşantepe hattı dün sabah seferlerine başladı. Vatandaş metroya akın etti. Trafik yoğunluğu nedeniyle zaman zaman saatleri bulan Pendik-Kadıköy arası 38 dakika oldu.

Kadıköy-Kaynarca Metro Hattı bir hafta içinde açılıyor!

Kadıköy-Kartal hattının devamı olan ve test sürüşleri tamamlanan, Kadıköy-Kaynarca arasını 35 dakikaya düşürecek metro hattı bir hafta içinde hizmete açılacak.

Kadıköy-Kartal metrosu yüzde 60 kazandırdı!

Kadıköy-Kartal Metrosu'nun geçtiği semtlerde saha araştırması gerçekleştiren EVA Gayrimenkul Değerleme, 2011 yılı ile kıyaslandığında gayrimenkul fiyatlarının zirveye koştuğunu belirliyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Kadıköy ve Kartal'da icradan 3.4 milyon TL'ye 3 daire!

İstanbul Anadolu 4 İcra Dairesi, Kadıköy ve Kartal'da bulunan 3 daireyi satışa sundu. Kartal Dragos Sahil Sitesi, Kadıköy Sadık Ergin Apartmanı ve Altay Apartmanı'nda yer alan dairelerin toplam satış bedeli 3 milyon 400 TL olarak belirlendi.

Kadıköy-Kartal bisiklet yolu Haberi

Kadıköy-Kartal bisiklet yolu

 İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını nisanda hizmete alacak.


İSPARK'tan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla sağlıklı yaşama ve çevre bilincine destek olmak amacıyla başlatılan "Akıllı Bisiklet" uygulamasının yoğun ilgi görmesi üzerine yaygınlaşması için harekete geçildi.


Trafik yoğunluğunun her geçen gün artığı İstanbul'da "Akıllı Bisiklet" uygulamasını pilot olarak Kadıköy-Kartal sahil yolunda hayata geçiren İSPARK, Avrupa Yakası'nda da Florya-Yeşilköy hattını, nisanda hizmete açacak. Bu hattın uzunluğu yaklaşık 6 kilometre olacak, 5 durak ve 60 bisiklet bulunacak.


Fizibilite çalışmaları devam eden Avcılar-Sahil ve Kartal-Pendik hatlarının da hizmete alınmasıyla İSPARK, İstanbul'da vatandaşlara 350 bisiklet ile hizmet verecek.


Anadolu Yakası'nda Bostancı-Kartal hattına ilave olarak Maltepe dolgu alanında 3 yeni durak hizmete açılarak, Kadıköy-Kartal arasındaki bisiklet...