02 / 05 / 2024

kadıköy kızılay ihalesi

kadıköy kızılay ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Kadıköy'de yaptırılacak olan dükkan ve konut inşaatı işi 26 Haziran Salı günü saat 14:30'a ertelenmiştir

Kızılay'dan flaş kurban bağış zammı! Yüzde 141 arttı!

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde, Kahramanmaraş merkezli depremler sırasında çadır satışlarıyla eleştirilen Kızılay, geçtiğimiz yıl 2.470 TL olarak duyurduğu kurban bedelini bu yıl yüzde 141 oranında zamlayarak 5.950 TL'ye yükseltti.

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Yüksek maaşla çalışmak isteyenler buraya! Kızılay’dan dev personel alımı! KPSS’siz personel olun! İşte detaylar!

Kızılay 2023 yılında personel alımı yapmaya devam ediyor. Kızılay, en az lise mezunu adaylar alıyor. İşte detaylar!

Kızılay KPSS şartsız personeller alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen başvurabilirsiniz!

Kızılay KPSS şartsız personeller alacağını açıkladı. Kızılay tarafından yayımlanan iş ilanına göre başvuruar 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! Hemen başvurabilirsiniz...

Kızılay KPSS şartsız personel alacak! Yüksek maaşla iş fırsatını sakın kaçırmayın! İşte online başvuru ekranı!

Kızılay KPSS şartsız personel alımı yaptığını açıkladı. KPSS şartı aranmayan pozisyonlar için başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. Yüksek maaşlı iş ilanları için internet üzerinden başvuru yapılabiliyor...

Kızılay iş arayanlara duyurdu! Yüksek maaşla personel alımları başladı! İşte detaylar!

Kızılay yeni bir iş ilanı yayımladı. KPSS şartı olmadan ve yüksek maaşla personel istihdam edilecek. İşte detaylar!

Kızılay’dan öğrencilere büyük destek!  10 milyonluk yardım…

Kızılay, burs ya da eğitim materyalleri gibi farklı çözümlerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Eğitime büyük pay ayıran Kızılay, sadece bu yıl 62 bin 700 öğrenciye 10 milyon 40 bin Türk Lirası tutarında eğitim yardımı verildi.

AKM-Gar-Kızılay Metro Hattı'nın yüzde 91'si tamam!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Gar İstasyonu, Adliye İstasyonu ve Kızılay İstasyonu olacak şekilde 3 istasyonun bulunduğu AKM-Gar-Kızılay Metrosu'nda yüzde 92'lik genel ilerleme kaydedildiğini dile getirdi. 

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Türk Kızılay Trabzon'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Trabzon Ortahisar'da kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. 

Türk Kızılay'dan Çorum'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Çorum İli, Merkez İlçesi, Ulukavak Mahallesi, 2667 ada, 3 nolu parselde inşaat yapım işi ihale edecek.

Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın seçim vaatleri arasında yer alan önemli projelerden biri olan Başkent Market'in 4. Şubesi Kızılay'da açıldı.

Katar Kızılayı ve AFAD, Amran Konut Köyü'nde 2. etabı tamamladı!

Katar Kızılayı ve AFAD’ın Fırat Kalkanı bölgesindeki işbirliği meyvelerini vermeye devam ediyor. “Amran Konut Köyü” adı verilen “Crescent Residential City” projesinin ikinci etabı tamamladı.

kadıköy kızılay ihalesi Haberi

kadıköy kızılay ihalesi
Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü'nün Kadıköy Osmaniye mahallesinde yaptıracağı dükkan ve konut ihalesi 26 Haziran Salı günü saat 11:00'den 14:30'a ertelendi.


İlan için