03 / 05 / 2024

kadıköy konut projeleri 2015

kadıköy konut projeleri 2015

Yenitepe Kadıköy projesinde fiyatlar 467 bin TL'den başlıyor. 4 bloktan meydana gelen projede bloklar 21 katlı olarak tasarlandı. Peki Yenitepe Kadıköy Residence nerede?

Yenitepe Kadıköy Konutları ödeme planı!

Yenitepe Kadıköy Konutları ödeme planı kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler bulunuyor.

Kadıköy en fazla konut stokuyla ilk sırada!

Endeksa, İstanbul’da konut stok adedi ve pazarlama sürelerine ilişkin çarpıcı verileri paylaştı. Buna göre en fazla konut stoku Kadıköy’de iken en az konut stoku Çatalca ilçesinde...

Kadıköy'de konut fiyatları 435 bin TL'den başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın verilerine göre Kadıköy‘de ortalama konut satış fiyatı 987 bin 930 TL, geri dönüş süresi 32 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 21 TL olarak belirlendi. 

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 

Kadıköy'de üniversitelere yakın 8 konut projesi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda kentsel dönüşüm kapsamında projelerin yoğunlaştığı Kadıköy Fikirtepe son zamanların en çok tercih edilen bölgelerinden oldu. Peki bölgede hangi konut projeleri var? Hangi üniversiteler yer alıyor? İşte cevabı...

Teknik Yapı Uplife Kadıköy konut fiyatları ne kadar?

"Aradığın ev bu ev" sloganıyla basına tanıtılan Teknik Yapı Uplife Kadıköy projesinde 100 ay yüzde sıfır faiz fırsatı sunuluyor..

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy Konutları 1+1'den 3+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor...

Uplife Kadıköy Evleri konut fiyatları!

Uplife Kadıköy Evleri konut fiyatları 525 bin TL'den başlıyor. Uplife Kadıköy projesinde sıfır faizle 100 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Brooklyn Dream Kadıköy konut fiyatları!

İstanbul'un Anadolu Yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen Brooklyn Dream projesinde fiyatlar 315 bin TL'den başlıyor. Projede Pana Yapı imzası bulunuyor...

Mina Towers Kadıköy fiyat listesi 2017!

Başaran İnşaat tarafından hayata geçirilen Mina Towers Kadıköy projesi 1.500 konut ve 95 ticari üniteden oluşuyor. Proje 24 katlı altı blok şeklinde tasarlandı. İşte Mina Towers Kadıköy fiyat listesi 2017...

Kadıköy'de 5 yılda 2 bin 500 konut yıkıldı!

Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmasını değerlendirdi. Nuhoğlu, 2012'den bu 3 bin 300'e yakın riskli bina tespit edildiğini, 2 bin 500'e yakınının yıkıldığını belirtti.

Uplife Kadıköy Teknik Yapı satış fiyatları!

Uplife Kadıköy Teknik Yapı satış fiyatları 484 bin TL'den başlayarak değişiyor. Uplife Kadıköy projesinde 650 konut ve 25 dükkan yer alıyor...

Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy-Fikirtepe bölgesinde konumlandırılan Uplife Kadıköy projesi 650 adet konut ve 25 dükkandan meydana geliyor. Peki Uplife Kadıköy daire fiyatları ne kadar?

Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri!

22 ve 23 katlı dört blok halinde yükselen Uplife Kadıköy projesinde konut fiyatları 484 bin TL'den başlıyor. İşte Uplife Kadıköy ödeme seçenekleri..

kadıköy konut projeleri 2015 Haberi

kadıköy konut projeleri 2015

Nuhoğlu ile Gülsa İnşaat imzası ile hayata geçirilen Yenitepe Kadıköy projesinde 1.100 tane daire yer alıyor. Projede satışlar devam ediyor. "Yenitepe Kadıköy Residence nerede?" sorusunun yanıtı haberimizin devamında yer alıyor. 


2016 yılında teslim edilecke olan Yenitepe Kadıköy Residence projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Proje 200 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Yenitepe Kadıköy'de fiyatlar şu şekilde; 1+1 evlerde 467 bin TL, 2+1 evlerde 640 bin TL, 3+1 evlerde 952 bin TL, 4+1 evlerde ise 1 milyon 403 bin TL'den başlıyor. 


Yenitepe Kadıköy projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Yenitepe Kadıköy konut projesinde vitamin bar,...