07 / 05 / 2024

kadıköy mahalle evi

kadıköy mahalle evi

Kadıköy'deki Caferağa Mahalle Evi'ne sabah saatlerinde gelen polis, sokağı yaya ve araçlara kapattıktan sonra binayı boşaltmaya başladı. Mahalle sakinleri, müzik ve sloganlar eşliğinde protesto başlattı.

Kadıköy'ün en pahalı evi belli oldu! Dudak uçuklatan fiyatı ilan sitesini salladı! Aidatı ise resmen bir kira bedelinde!

İstanbul'un en  değerli ilçelerinden biri olan Kadıköy'de tarihi ve kültür yerleri kadar, satılık konut fiyatları da konuşuluyor. Kadıköy'de en pahalı satılık evin fiyatı adeta dudak uçuklatır türden. İşte ayrıntılar...

Türkiye'nin ilk Kadın Yaşam Evi Kadıköy'de açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Kadın Yaşam Evi"nde, şiddete maruz bırakılan kadınlar, 12 yaşından büyük oğlu veya özel gereksinime ihtiyacı olan çocuğuyla kalabilecek.

Kadıköy'de 19.7 milyon TL'ye icradan satılık 2 ev!

İstanbul Anadolu 12. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan 2 evi satışa çıkardı. Söz konusu evlerin satış bedeli 19 milyon 750 bin TL olarak belirlendi.

TCDD'den Kadıköy'de satılık 2 ev!

TCDD Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kadıköy İlçesi, Erenköy mahallesinde bulunan 2 evi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin ihalesi 27 Eylül 2018 günü düzenlenecek.

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 3 milyon TL'ye satılık kargir ev!

Milli Emlak, Kadıköy Caferağa Mahallesi'ndeki bahçeli kargir evi ihale ile satıyor. İhale 6 Haziran'da yapılacak..

Kadıköy Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi açıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin hayata geçirdiği “Alzheimer Merkezi ve Sosyal Yaşam Evi” 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde hizmete açıldı

Kadıköy’de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Kadıköy’ün kentsel dönüşüme giren mahallelerinin emlak fiyatlarındaki değişimi açıkladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüme giren mahalleler arasında satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı mahalle Fikirtepe oldu.

Kadıköy Karikatür Evi kapılarını açıyor!

Kadıköy Belediyesi’nin kültür sanat alanında özgün projelerinden biri olan Karikatür Evi’nin yapımı tamamlandı. Türkiye karikatürünün belleğinin tutulacağı ve karikatürü her yaştan Kadıköylü ile buluşturacak Karikatür Evi 30 Eylül’de kapılarını açıyor

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye satılık ev!

T.C. İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi, Kadıköy'de bulunan kargir evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Kadıköy Kent Dayanışması'ndan Kurbağalıdere açıklaması!

Kadıköy Kent Dayanışması ve Kadıköy’de görev yapan 21 mahalle muhtarı, ıslah çalışmaları İBB tarafından yürütülen Kurbağalıdere’nin temizlendiği ve derede balıkların görüldüğü iddiaları üzerine Kurbağalıdere kenarında basın açıklaması yaptı.

1987 yılında Kadıköy Belediyesi'nden 4 milyona ev!

1987 yılında Kadıköy Belediyesi, Küçükbakkalköy'de inşa ettirdiği 2 bin evi 4 milyona satacakmış. Belediye yıkım kararı aldığı 2 bin gecekondunun sahibine, 4 milyon lira karşılığında taksitle ev verecekmiş.

İstanbul’un A+ semtleri Beşiktaş, Adalar ve Kadıköy oldu!

Türkiye Sosyo-Ekonomik Derecelendirme (SED) Çalışmaları 2014 birinci yarıyıl ilçe ve mahalle değerlendirme sonuçlarını açıkladı. REIDIN-SED Raporu’na göre İstanbul’un A+ semtleri Beşiktaş, Adalar ve Kadıköy oldu.

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinleriyle bir araya geldi!

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri verdi...

kadıköy mahalle evi Haberi

kadıköy mahalle evi


Kadıköy Caferağa Mahallesi Hacı Şükrü Sokağı'nda bulunan ve sanat merkezi olarak kullanılan Mahalle Evi'ne geçtiğimiz hafta tebligat gönderilmişti. Tebligatta binanın Maliye'ye ait olduğu gerekçesiyle boşaltılması istenmişti. Bu sabah erken saatlerde Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mahalle Evi'ne geldi. Polis ekipleri, sokağı araç ve yaya trafiğine kapattı.


Sokak başına da güvenlik önlemi olarak çevik kuvvet polisi yerleştirildi. Binadaki eşyalar özel nakliye araçlarına yüklendiği sırada mahalleli de protesto gösterisinde bulundu. Vatandaşlar, müzik çalarak ve “Gönlümüzün sarayı mahalle evi" ve “Saraya karşı mahalle evi" şeklinde slogan attı. Grubun bekleyişi ve protestoları devam ediyor.



'İşgalcilerdi boşaltıyoruz' 


Hürriyet’e açıklama yapan emniyet yetkilileri, Caferağa’da bulunan evin Maliye Bakanlığı’na ait olduğunu ve herhangi bir kira sözleşmesi bulunmadığı halde bazı kişilerin burayı bir yıldır işgal ederek kullandığını söyledi. Bakanlığın evin...