21 / 05 / 2024

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinleriyle bir araya geldi!

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinleriyle bir araya geldi!

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri verdi...



Mahallelerdeki sorunları ilk ağızdan dinlemek ve gerek mahalle bazında gerekse ilçe genelinde yapılan belediye çalışmalarının bilgilendirmesini yapmak için mahalle toplantılarıyla mahalle sakinleri ile bir gelen ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 



İNSANIN toplumda başı dik olarak gezebilmesi ve halkımızın kendine güvenenleri mahcup etmemek adına göreve geldiğim günden bu zaman kadar ilçe halkıma oy alma arzusuyla değil kalıcı hizmet üretmek adına İlçenin adına yakışır rutin belediye hizmetlerinin dışında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini halkımıza yaşatmanın mutluluğunu yaşadım diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kadıköy mahalle sakinlerine bizlere gösterilen ilgi ve alakadan ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 



HALKIMIZI GELECEĞE TAŞIYACAK BÎR ÇALIŞMA YAPILMALI 


Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri veren Başkan Demirtaş, Eğer bizim halkımızın aleyhine bir şey yapılacaksa nerde olursa olsun çadır kuracağız.Biz halktan yanayız.Ama şu bir gerçek ki biz bu mahallelerimizde yenileme çalışmalarını yapmaz isek göç veren terk edilen bir yapıya kavuşacak. Burada haktan ve halktan yana bir çalışma île insanlarımızı mağdur etmeden geleceğe taşımak adına bir çalışma yapılmalıdır' dedi. 



HALKIMIZA İLKLERİ YAŞATACAK KRİTERLER ÜZERİMDE ÇALIŞIYORUZ 


İlkadım ilçemizin tüm mahalleleri için daha hayırlı ve daha güzel şeyler yapmak arzusunda 2009 yerel seçimlerinde yola çıkarken hayat felsefemizi bunun üzerine kurduk. Evet, bazı özel talepleri çok İyi karşılamayabiliriz. Bazı özel isteklerle ilgili sıkıntılarımız olmuş olabilir ama bizim görevimiz toplumun genelini ilgilendiren konularda tüm mahallelerimize hak ettikten hizmeti götürmek, çıtayı yükseltmek, ilçeyi yaşanılabilir bir hale getirmek, insanların istedikleri güzellikleri onlarla buluşturmak, ilkleri yaşatmak gibi kriterler çerçevesinde çalışıyoruz "dedi.


SÖZÜ MAHALLE SAKİNLERİME BIRAKTI 


Başkan Demirtaş'ın mahallede yapılan çalışmalarla ilgili genel bilgiler verdiği konuşmanın ardından ise Başkan Demirtaş, sözü şikâyet ve işleklerini iletmeleri için mahalle sakinlerine bıraktı. Mahalle sakinlerinin istek ve şikâyetlerini ilettiği son bölümün ardından ise toplantı sona erdi. 


Manşet 


Geri Dön