25 / 07 / 2024

ilkadım belediye çalışamalrı

ilkadım belediye çalışamalrı

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri verdi...

Gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize'nin kahramanları Türkler oldu! Yunanistan'a başvuru yağdı!

Yunanistan’ın bazı bölgelerine 250 bin euro, önemli yerleşim yerlerine ise 500 bin euro gayrimenkul yatırımıyla alınan Altın Vize programının yıl sonu rakamları açıklandı. Buna göre, Türkler ilk üçte yer aldı.

Konut satışında karmaşa! Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Son 5 yılda KKTC'de yabancıların inşaat sektöründeki faaliyetleri oldukça dikkat çekiyor. İngiltere, İran, Rusya, Polonya, Ukrayna ve İsrail’den on binlerce yabancı uyruklunun KKTC’de dev araziler aldığı ortaya çıkmıştı. Peki, Kıbrıs’ta hangi ülke vatandaşları mülk alıyor?

Sınavsız mülakatsız hasta ve yaşlı bakım elemanı alımı başladı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yaşlı ve hasta bakım personeli alımı başladı. Çeşitli şehirler için yaşlı bakım personeli alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilanlarda başvuruya ilişkin detay ve şartlar da açıklandı. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Gümüş yatırımı yapmak mantıklı mı? Gümüş nereden alınır? Hangi bankalar gümüş satıyor?

Altın fiyatlarının rekor seviyelere yükselmesinin ardından, gümüşe olan talep artarken, yatırımcılar ''Gümüş yatırımı yapman mantıklı mı?'' sorusunu merak ediyor. Peki gümüş nereden alınır, hangi bankalar gümüş satıyor?

Tarihi eser mülk alırken nelere dikkat edilmelidir?

Tarihi eser, değeri fazla eşya olarak kabul edildiği için bir mülk sayılır. Tarihi eserlerin maddi değeri fazla olmasına rağmen, bu mülke de talep fazladır. Ancak tarihi eser mülk alırken bazı unsurlara dikkat etmek gerekiyor. Peki bu mülkü satın alırken dikkat edilmesi gerekenler nedir?

Belediye memur alımları başladı! Tam 16 bin TL maaş! KPSS 75 puan! Hemen başvurun

Belediye memur alımları milyonlarca kişi tarafından takip ediliyor. 2023 belediye alımları kapsamında araştırmalar devam ederken Niğde Çiftlik Belediyesi 16 bin TL maaşla memur alımı yapacağını duyurdu. İşte detaylar...

Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücretle ilgili ara zam iddiaları sık sık gündem oluyor. Asgari ücrette ara zam 2023'te de olacak mı? Milyonlarca çalışan dikkat! Hemen bakın... Tek tek açıklandı!

Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

Doğrudan 7 milyona yakın çalışanı, dolaylı olarak ise tüm vatandaşları ilgilendiren yeni asgari ücrete 2023 yılı için yüzde 54.66 oranında zam yapıldı. Asgari ücrette ara zam bu yıl da olacak mı? Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Hemen bakın... Peş peşe açıklandı!

KPSS puanı olanlar müjde! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor!

Kamu kurumlarında personel olmak isteyenlere müjde. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 100 personel alıyor. İşte detaylar!

Doğalgaz yardımı elden alınır mı? Doğalgaz desteği hangi aylarda veriliyor?

Doğalgaz yardımına dair vatandaşlar pek çok soru yöneltiyor. Onlardan biri de Doğalgaz yardımı elden alınır mı? oluyor. İşte doğalgaz yardımına dair merak edilenler!

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? İşte detaylar!

Devre mülk nedir? Devre mülk alırken neye dikkat edilmelidir? soruları devre mülk alacak kişiler tarafından sorulmaktadır. İşte detaylar!

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

ilkadım belediye çalışamalrı Haberi

ilkadım belediye çalışamalrı

Mahallelerdeki sorunları ilk ağızdan dinlemek ve gerek mahalle bazında gerekse ilçe genelinde yapılan belediye çalışmalarının bilgilendirmesini yapmak için mahalle toplantılarıyla mahalle sakinleri ile bir gelen ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 



İNSANIN toplumda başı dik olarak gezebilmesi ve halkımızın kendine güvenenleri mahcup etmemek adına göreve geldiğim günden bu zaman kadar ilçe halkıma oy alma arzusuyla değil kalıcı hizmet üretmek adına İlçenin adına yakışır rutin belediye hizmetlerinin dışında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini halkımıza yaşatmanın mutluluğunu yaşadım diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kadıköy mahalle sakinlerine bizlere gösterilen ilgi ve alakadan ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 



HALKIMIZI GELECEĞE TAŞIYACAK BÎR ÇALIŞMA YAPILMALI 


Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi...