27 / 04 / 2024

Hasan Akgün, Vista Residence sakinleriyle bir araya geldi!

Hasan Akgün, Vista Residence sakinleriyle bir araya geldi!

Hasan Akgün, Vista Residence sakinleriyle bir araya geldi. Yeni yerleşim yerlerine özel olarak önem verdiğini söyleyen Hasan Akgün, "Sosyal donatı alanlarını zenginleştirerek düzgün şehirleşmeyi sağlıyoruz." dedi.



BEYKENT Dilek Pastanesi'nde gerçekleşen toplantıda Vista sakinleri talep ve şikayetlerini Başkan Akgün'e direk iletebilme imkanına sahip oldular. 

Bazı problemlere anında çözüm bulan Akgün, bazıları ile ilgili olarak da yardımcılarına talimatlar verdi. 

Büyükçekmece'de imar planlamalarına sadık kalınarak yapılan şehirleşmenin tüm Türkiye'ye örnek bir nitelikte olduğunu ifade eden Başkan Akgün, "Büyükçekmeceliler yaptığımız planlamaya her zaman sadık kaldılar. Tüm Türkiye'ye örnek olabilecek nitelikteki şehirleşmeyi sizlerle birlikte başardık." dedi. Yeni projelerin planlama aşamasına gelmeden önce halkın onayına sunulduğunu belirten Başkan Akgün, "Halkın isteği her zaman önceliğimiz olmuştur. Bu yüzden yeni yerleşim yerlerine özel bir önem göstermekteyiz. Vista Evleri özel mülkiyet de olsa biz üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Yeni yapılan yerlerin çevresindeki sosyal donatı alanlarını zenginleştirerek düzgün şehirleşmeyi sağlıyoruz. 2014 yılı tam bir yatırım yılı olacak. Dev projelerle Avrupa Kenti statüsündeki Büyükçekmece'de çıtayı daha da yukarılara taşıyacağız." dedi. 


Nabız


Geri Dön