16 / 05 / 2024

Necattin Demirtaş kim

Necattin Demirtaş kim

Necattin Demirtaş Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi hakkında mahalle sakinlerine gerekli bilgileri verdi...

Necattin Demirtaş: 2014'te yeni projelere imza atacağız!

Necattin Demirtaş. "Yeni dönem için 'Tarihi Mecidiye'. 2 tane 'varı olimpik vüzme havuzu'. 'Günevpark'. 'Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi', yaslılar için 'İkinci Bahar Yasam Merkezi' ile hasta yakınları için 'Refakatçi Ev' projelerimiz var" dedi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun’daki metruk binalar yıkılıyor!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ın direktif vermesinden sonra ilçede bulunan metruk binaların yıkım çalışmalarına başlandı. Başkan Necattin Demirtaş; “İlkadım'da metruk bina kalmayacak.” şeklinde açıklama yaptı.

TOKİ’lerle ilgili sorunları rapor halinde ilettik!

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'Hizmet İçin İlkadım' toplantılarının ilkinde Hastanebaşı Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Demirtaş 'Sizden tek ricamız; bizler sizlere hizmet etmek için bu kadar koştururken bizim elimizden tutup bize destek olun' diye konuştu...

İlkadım Belediyesi'nin hizmet binaları satışa çıkıyor!

Samsun'da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, belediyenin borçlarını ödeyebilmek için belediyeye ait eski hizmet binalarını satışa çıkaracaklarını söyledi.

Ekrem Demirtaş: İzmir'de kruvaziyer turizminde düşüş yaşanıyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, bölgemizdeki siyasal istikrarsızlık nedeniyle Türkiye'de kruvaziyer turizminde bir düşüş olduğunu ve İzmir'deki düşüşün de bu nedenle yaşandığını söyledi.

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Necattin Demirtaş kim Haberi

Necattin Demirtaş kim

Mahallelerdeki sorunları ilk ağızdan dinlemek ve gerek mahalle bazında gerekse ilçe genelinde yapılan belediye çalışmalarının bilgilendirmesini yapmak için mahalle toplantılarıyla mahalle sakinleri ile bir gelen ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş Kadıköy Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. 



İNSANIN toplumda başı dik olarak gezebilmesi ve halkımızın kendine güvenenleri mahcup etmemek adına göreve geldiğim günden bu zaman kadar ilçe halkıma oy alma arzusuyla değil kalıcı hizmet üretmek adına İlçenin adına yakışır rutin belediye hizmetlerinin dışında sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini halkımıza yaşatmanın mutluluğunu yaşadım diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Kadıköy mahalle sakinlerine bizlere gösterilen ilgi ve alakadan ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum" dedi. 



HALKIMIZI GELECEĞE TAŞIYACAK BÎR ÇALIŞMA YAPILMALI 


Kadıköy Mahallesi Zeytinlik Mahallesi, Nastanebaşı Mahallesi ve Anadolu Mahallesi'ni kapsayan ve Samsun'da gerçekleştirilecek olan 'kentsel dönüşüm' projesi...