29 / 04 / 2024

Necattin Demirtaş: 2014'te yeni projelere imza atacağız!

Necattin Demirtaş: 2014'te yeni projelere imza atacağız!

Necattin Demirtaş. "Yeni dönem için 'Tarihi Mecidiye'. 2 tane 'varı olimpik vüzme havuzu'. 'Günevpark'. 'Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi', yaslılar için 'İkinci Bahar Yasam Merkezi' ile hasta yakınları için 'Refakatçi Ev' projelerimiz var" dedi...



İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş. "Yeni dönem için 'Tarihi Mecidiye'. 2 tane 'varı olimpik vüzme havuzu'. 'Günevpark'. 'Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi', yaslılar için 'İkinci Bahar Yasam Merkezi' ile hasta yakınları için 'Refakatçi Ev' projelerimiz var" dedi.


İLKADIM Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 2013 yılında 80 bin tona yakın asfalt döktüklerini hatırlatarak, 2014 yılı için hazırlanan projeler arasında öncelikli İlkadım Belediyesi hizmet binasının hayata geçirilmesi olduğunu belirtti. 


Belediye hizmet kalitesinin arttırılabilmesi için personelin tek bir binada toplanması gerektiğini vurgulayan Demirtaş, yeni projelerinden bahsetti. 


YENİ PROJELER Demirtaş, "Bunun için daha önce belediye meclisimize getirip kredilendiremediğimiz yeni hizmet binamızı önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Mecidiye'de projelendirdiğimiz tarihi Mecidiye projemiz var. Onu da inşallah 2014 yılında tamamlamış olacağız. 2014 yılı projelerimizde iki tane yarı olimpik yüzme havuzu yapmayı planlıyoruz. Çatalarmut bölgesinde Güneypark projemiz var. Bu da birçok spor alanıyla birlikte komple bir tesisin hayata geçirilmesini düşünüyoruz" diye konuştu. 


FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ PROJESİ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi çalışması olduğunu hatırlatan Demirtaş, "Karadeniz Bölgesi'nde fizik tedavi açısından oldukça romatizmal hastalıklar yaygın olduğu için bu bölge. Böyle bir ihtiyaç olduğunu tespit ettik. 'Yap-işle t-Devre t' modeliyle belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde böyle bir hizmetin hayata geçir ilmesini uygun olacağını düşünüyoruz" şek linde konuştu. 


İKİNCİ BAHAR YAŞAM MERKEZİ Yaşlılar için 'İkinci Bahar Yaşam Merkezi' planladıklarını ifade eden Başkan Demirtaş, "Yaşlılarımız için 'İkinci Bahar Yaşam Merkezi' diye bir proje düşünüyoruz. Bu merkez dubleks tarzında olacak. Ortak kullanım alanları ve bahçeleri olabilecek. Doğayla içice olacak 'İkinci Bahar Yaşam Merkezi', yaşlılarımıza yeni bir yaşam ortamı sunacak" açıklamasında bulundu. 


REFAKATÇİ EV PROJESİ İlçede hastane yoğunluğunun fazlalığına dikkat çeken Demirtaş şöyle devam etti: "Bunlarla ilgili değişik illerden gelen hemşeri lerimizin burada barınmalarını sağlamak için 'Refakatçi Ev' projemiz var. Bu projelerimizin 2014 yılı ile beraber kademeli olarak bütçe imkanlarımız içerisinde hayata geçirilmesi düşüncemiz var. Aynı zamanda bu projeler 2014-2019 vizyon projeleri olarak da önemsediğimiz projelerimizdir. İnşallah Allah fırsat verirse önümüzdeki dönemde bir kez daha seçimi kazandığımız takdirde, kademeli olarak bütçe dengelerini boz madan 19 projeyi hayata geçireceğiz." Demirtaş, Uzgur bölgesinde tripleks tarzında ve Hastanebaşı Mahallesi'nde çok katlı olmak üzere iki tane kentsel dönüşüm projeleri olduğunu sözlerine ekledi. 


Olay Gazetesi 


Geri Dön