07 / 05 / 2024

kadıköy salı pazarı yeşil alan

kadıköy salı pazarı yeşil alan

Kadıköy’de eskiden Salı Pazarı’nın kurulduğu Kuşdili Çayırı’na yapılacak dükkânlar projesi iptal edildi. İBB Meclisi’nde görüşülen rapora göre eski pazar alanının tamamı yeşil alan olacak. Yeşil alanın yarısının altına da 1-2 katlı otopark yapılacak...

Kadıköy Kuşdili Çayırı yeşil alan olacak!

Kadıköy ilçesinde eskiden Salı Pazarı'nın kurulduğu Kuşdili Çayırı'na yapılacak alışveriş merkezi projesi tamamen iptal ediliyor...

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu'ndaki 5 adet iş yerini kiraya veriyor! 8 bin 800 TL'den başlayan fiyatlarla!

Kadıköy Belediyesi, Feneryolu sabit pazarında yer alan 5 adet dükkanı 3 yıllığına kiraya veriyor. Peki Feneryolu'nda yer alan düllanların kira bedelleri ne kadar? İhalesi ne zaman? İşte detaylar..

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri ne kadar?

Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO Kadıköy Rıhtım binasının pazar değeri ne kadar?

Kadıköy Gazhane Binaları'nın restorasyon süreci uzadı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Hasanpaşa Kapalı Pazar Alanı, restorasyonu devam eden Kadıköy Gazhane Binaları ve Kurbağalıdere'deki ıslah çalışmalarını denetledi.

Kadıköy'de icradan 3.5 milyon TL'ye satılık dükkan!

İstanbul Anadolu 10.İcra Dairesi, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Tuğlacı Başı Mahallesi'nde bulunan depolu dükkan nitelikli taşınmazı satışa çıkardı. İhalesi 25 Ekim Salı günü yapılacak gayrimenkulün bedeli 3 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy - Kartal Metro hattında konut fiyatları hareketlenecek!

Kentsel dönüşüm ve Kadıköy - Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlenen Kartal'ın gayrimenkul pazarı, 2016 yılında yeni bir yükseliş ivmesine sahne olacak.

Kadıköy'deki tarihi Salı Pazarı yenilecek!

Kadıköy'deki 117 yıllık tarihi Salı Pazarı 6 yıl sonra bir kez daha taşındı. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yenileme projesi kapsamında modern bir görünüme kavuşacak olan pazar geçici olarak farklı bir adreste hizmet vermeye başladı.

İzmit Kadıköy otopark ve kapalı pazar yeri binasında sona gelindi!

İzmit Kadıköy mahallesindeki otopark ve kapalı pazar binasının çalışmaları büyük oranda tamamlandı. 58 bin 400 metrekare inşaat alanına sahip olan yapı içinde, Cumartesi ve Perşembe pazarlarının taşınması planlanıyor.

Kadıköy'deki 637 binaya yıkım ruhsatı verildi!

Kadıköy'de afet bilinci artıyor 17 Ağustos Marmara Depremi'nin yıldönümü yaklaşırken, Kadıköy'de yürütülen çalışmalarla depreme karşı hem yapısal hem toplumsal bilinç oluşması amaçlanıyor.

Kadıköy'deki binaların yüzde 75'i mutlaka yenilenmeli!

Türkiye inşaat sektöründeki son gelişmelerin değerlendirildiği 3. İnşaat ve Konut Konferansı, 13 Ocak 2015 Salı günü, Marriott Hotel Asia’da düzenlendi. Aydoğan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan Kadıköy kentsel dönüşümünden bahsetti.

Kocaeli Kadıköy'deki katlı otoparkta çalışmalar hızlandırıldı!

Büyükşehir Belediyesinin, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’nde projelendirdiği 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark çalışmalar sürüyor. Temel uygulama çalışmaları tamamlanan yapıda demir örme işleri devam ediyor.

Kadıköy Belediyesi, Torba Yasa yapılandırması için Cumartesi Pazar çalışacak!

Kadıköy Belediyesi, Torba Yasa olarak bilinen 6552 Yasa kapsamında emlak vergisi ile çevre temizlik vergisi borçlarını yeniden yapılandırmak isteyen vatandaşlar için Kasım ayında Cumartesi ve Pazar günleri de açık olacak...

Kocaeli Kadıköy'e 7 katlı otopark inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Bekirpaşa mevkiindeki Kadıköy Mahallesi’ne 58 bin 400 metrekare inşaat alanını kapsayan 7 katlı kapalı pazar yeri ve katlı otopark inşa ediyor.

Kadıköy Sahrayıcedit imar planı 18 Mart'ta askıdan iniyor!

Kadıköy, Sahrayıcedit Mahallesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Tadilatı 18 Mart 2014 Salı günü askıdan indiriliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, planı 17 Ocak 2014'te onayladı. İşte o plan...

kadıköy salı pazarı yeşil alan Haberi

kadıköy salı pazarı yeşil alan


İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Meclisi Temmuz ayı oturumları Saraçhane’deki Meclis salonunda 4.oturumuyla sona erdi. Temmuz ayının dördüncü oturumunda Kuşdili Çayırı ile ilgili rapor ele alındı. “Kadıköy ilçesi Kurbağalı dere ana koluna ilişkin ıslah projesi doğrultusunda onanan 14 Mayıs 2013 tarihli 1/5 bin ile 1/1000 ölçekli Nazım İmar ve Uygulama İmar planlarında değişiklik yapılması hakkındaki Planlama Müdürlüğü’nün teklifini” görüşen İBB Meclisi, Kuşdili Çayırı’nın yeşil alan olmasına karar verdi. 


Mecliste açıklama yapan AK Parti Grup Başkan Vekili Ergün Turan, “Burada alanın üst yapısı tamamen yeşil alan olarak kullanılacak. Şuanda bu alanın tamamı otopark olarak kullanılıyor. Dünyanın birçok büyük kentinde şehrin merkezindeki otopark ihtiyacı meydanların altıyla giderilir. Zaten Kuşdili Çayırı’nda toplam alanın yüzde 50’sinin altına yapılacak. Zemin müsait olmadığı için bir veya iki katlı...