17 / 05 / 2024

kadıköyde kiralık büfe

kadıköyde kiralık büfe

Kadıköy Belediye Başkanlığı Yoğurtçu Parkı içinde yer alan büfeyi 3 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Aylık tahmini fiyatı 2 bin lira olarak belirlenen büfenin ihalesinde geçici teminat miktarı 2 bin 160 lira olarak belirlendi

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu Ara Bölgesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kadıköy ilçesi, Merkez, E-5 ( D-100 ) Otoyolu Ara Bölgesi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 29.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi büfe ve dükkan kiralıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı, 1 büfe ve 2 dükkan için kiralama ihalesi yapacak.

Beşiktaş ve Kadıköy’den ev almak isteyenler için büyük fırsat!

RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Goldştayn, "Bu fiyatlar Kadıköy ve Beşiktaş’ta ev sahibi olmak için büyük fırsat. Son 5 yılda yüzde 30’un üzerinde değer kazanan bu iki ilçede bu fiyatları 1 yıl sonra görmemiz imkansız" dedi...

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi açıldı!

Bomonti Kültür Eğlence Merkezi Yönetimi Anonim Şirketi Bomonti Büfe Şubesi  32 milyon TL sermaye ile 25 Aralık 2017'de açıldı.

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat!

Kadıköy Büyük Konak Rezidans fiyat listesi metrekare birim olarak 6 bin dolardan başlıyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor...

Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Toplam 67 adet daireden meydana gelen Büyük Konak Residence projesinde fiyatlar metrekare bazında 6 bin dolardan başlıyor. Peki Kadıköy Büyük Konak Residence ne zaman teslim?

Silivri'deki iki büfe yıkıldı!

Boğluca Deresi ıslahı ve köprü genişletilmesi çalışmaları kapsamında, sahilde bulunan iki ayrı büfe yıkıldı.

Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi uygulama imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy Merkez E-5 Otoyolu ara bölgesi Turizm Tesis Alanlarına ilişkin uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

kadıköyde kiralık büfe Haberi

kadıköyde kiralık büfe

Kadıköy Belediye Başkanlığı Yoğurtçu Parkı içinde yer alan büfeyi 3 yıllığına kiraya vermek üzere ihale düzenledi. Aylık tahmini fiyatı 2 bin lira olarak belirlenen büfenin ihalesinde geçici teminat miktarı 2 bin 160 lira olarak belirlendi. İhale 19 Ocak 2012 tarihinde saat 14.10da Kadıköy Belediyesinde gerçekleştirilecek.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

...