27 / 04 / 2024

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

Ataşehir Belediyesi'nden kiralık büfe!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfe için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu kiralama ihalesi 16 Kasım tarihinde yapılacak.



İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'de yer alan büfeyi kiraya verecek. Söz konusu büfenin kira süresi 10 yıl olarak belirlendi.

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanında yer alan detaylara göre büfenin aylık kira bedeli 115 bin TGL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli ise 414 bin TL olarak belirlendi

Merakla beklenen kiralama ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. Kat Encümen Salonu'nda yapılacak.

Ataşehir Belediyesi nden kiralık büfe!

BÜFE KİRAYA VERİLECEKTİR
İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığından:


A ) İsteklinin Gerçek Kişi Olması Halinde;
1- Nüfus Kayıt Örneği. (Vekâleten Katılımda Vekilin Nüfus Kayıt Örneği)
2- İkametgâh Belgesi.
3- Noterden onaylı imza beyannamesi.
4- Vekâleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kişinin Vekâletnameleri
ile Vekâleten katılanın Noter Onaylı İmza Beyannamesi.
5- Tahmin edilen bedelin % 3 kadar geçici teminat bedelinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırıldığına ilişkin makbuz veya 2886 sayılı Yasanın 26. maddesinde belirtilen teminatlar en az 60 gün süreli olarak kabul edilecek değerlerdir.
6- Şartname alındısına ilişkin makbuz (Şartname Bedeli 1.000,00-TL)’dir. Şartnameler ihale tarihinden 1 iş günü öncesine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alınabilir. İhale günü şartname satışı yapılmayacaktır.
7- Ataşehir Belediyesinden İhale tarihinden 5 gün öncesine kadar alınmış borcu yoktur yazısı.
8- İhalelerde Yasaklılık Beyan Formu (Şartname ekinde yer almaktadır.)
9- Yer Görme Formu (Şartname ekinde yer almaktadır. İhaleye konu yer ihale tarihinden
2 iş günü öncesine kadar görülebilir. İhaleye 2 iş günü kala yer görme talep edilemez. Bu tarihten sonra yer gösterme yapılmayacaktır.)
B) İsteklinin Tüzel Kişi Olması Halinde;
1- Vergi Levhası.
2- Siciline kayıtlı olduğu Ticaret ve Sanayi Odasından veya benzeri bir Makamdan ihale süresi içerisinde (İhale kararının alındığı tarih ile ihalenin yapıldığı tarih aralığı) alınmış Ticaret Sicil Kaydı ve Faaliyet Belgesi.
3- Başvuru yapan şahsın Tüzel kişi adına ihaleye katılmaya ve teklif vermeye ilişkin yetki belgesi ile imza beyannamesi.
4-Noterden onaylı imza sirküleri.
5- Vekâleten ihaleye katılıyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin noter onaylı Vekâletnameleri ile Vekâleten katılanın noter onaylı imza sirküleri.
6- Tahmin edilen ihale bedelinin % 3’ü kadar geçici teminat bedelinin Mali Hizmetler Müdürlüğüne yatırıldığına ilişkin makbuz veya 2886 sayılı Yasanın 26. maddesinde belirtilen teminatlar en az 60 gün süreli olarak kabul edilecek değerlerdir.
7- Ataşehir Belediyesinden İhale tarihinden 5 gün öncesine kadar alınmış borcu yoktur yazısı.
8- Şartname alındısına ilişkin makbuz (Şartname Bedeli 1.000,00-TL’dir.) Şartnameler ihale tarihinden 1 iş günü öncesine kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden satın alınabilir. İhale günü şartname satışı yapılmayacaktır.
9- İhalelerde Yasaklılık Beyan Formu. (Şartname ekinde yer almaktadır.)
10-Yer Görme Formu (Şartname ekinde yer almaktadır. İhaleye konu yer ihale tarihinden
2 iş günü öncesine kadar görülebilir. İhaleye 2 iş günü kala yer görme talep edilemez. Bu tarihten sonra yer gösterme yapılmayacaktır.) İstekliler, yukarıda sayılan belgelerin aslını veya aslına uygunluğunun noterce
onaylanmış örneklerini vermek zorundadır.
• Teklifler İhale tarih ve saatinde Ataşehir Belediye Başkanlığı Binası 7. Katta bulunan Belediye Encümen Salonunda Belediye Encümenine verilecektir. Posta yoluyla yapılan müracaatlar kabul edilecektir.
• Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale tarih ve saatine kadar İhale Komisyon Başkanlığına (Belediye Encümeni) ulaşması şarttır. Ulaşmayan teklifler değerlendirmeye alınmayacak, bu durum sebebi ile de istekli herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.
İLAN OLUNUR.

Kasım 2023 dul ve yetim maaşı nasıl sorgulanır? Dul yetim maaşı sorgulama detayları! 

TOKİ Kayabaşı projesiyle megakente 163 yeni konut geliyor!

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı Ocak 2024 zammında son dakika! Emekliler yüzde kaç zam alacak? 


Geri Dön