25 / 07 / 2024

kadıköydeki kiralık bodrum katı

kadıköydeki kiralık bodrum katı

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi (İSTEB) Kadıköy'de kiralık ilanı verilen bodrum katı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kadıköy’de kiralık daire araması yüzde 12 yükseldi!

Kadıköy’de, yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş var. Kadıköy’ü konutta en çok arayan yaş grubu ise hem 55 yaş ve üstü, hem de 25-34 yaş aralığı...

Kadıköy’de kiralık potansiyeli yükseldi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet’in verilerine göre, Kadıköy’de, yılın ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre kiralık daire aramasında yüzde 12 yükseliş gösterdi.

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Sera Group Kadıköy'de 200 milyon TL'lik dönüşüm projesi yapacak!

Sera Group, Bodrum projesinin yanında halihazırda Kadıköy'de de 200 milyon TL'lik bir kentsel dönüşüm projesi için hazırlıklarına devam ediyor.

Kadıköy’de konut fiyatları artıyor!

sahibinden.com Kadıköy’ün kentsel dönüşüme giren mahallelerinin emlak fiyatlarındaki değişimi açıkladı. İstanbul Kadıköy ilçesinde kentsel dönüşüme giren mahalleler arasında satılık ve kiralık konut fiyatlarının en çok arttığı mahalle Fikirtepe oldu.

Kadıköy Belediyesi'nden 3 yıllığına kiralık dükkan!

İstanbul Kadıköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy ilçesinde Suadiye Mahallesi,Suadiye Camii Sokak'ta yer alan 1 nolu dükkanı 3 yıllığına kiraya verecek. Dükkanın aylık kira bedeli 3 bin 520 TL olarak belirlendi.

Kadıköy'de kanalizasyon çalışmasında göçük!

İstanbul Kadıköy' de bir apartmanın Bodrum katında yapılan kanalizasyon çalışması sırasında göçük meydana geldi, toprak altında kalan Orhan Bahatarhan adlı işçi toprak altından kurtarıldı...

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kadıköy ile birlikte Maltepe ve çevrelerinde kiralık daire talebi her geçen gün artarken Şahinkaya; Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Kadıköy ve Ataşehir’in en yüksek kira değerlerini taşıdığını ifade etti.

Kadıköy'de kiralık ev kalmadı!

Kentsel dönüşüm nedeniyle ailelerin yeni ev arayışına girmesi ve eski yapıların yıkılması ve yaz döneminde evliliklerin artması ile birlikte Kadıköy'de kiralık daire bulmak neredeyse imkansızlaştı

Milli Emlak'tan Kadıköy'de 1 milyon TL'ye kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Kadıköy ilçesinde yer alan 2 adet arsa toplam 1 milyon 15 bin TL'ye kiralanacak. Arsalar açık artırma usulü ile ihaleye 17 Eylül 2013 tarihinde çıkacak...

Kadıköy Belediyesi'nden Feneryolu Çarşı'da kiralık 4 dükkan! 750 TL'ye!

Kadıköy Belediyesi Feneryolu Çarşı'da bulunan 4 dükkanı 3 yıllığına kiraya verecek

kadıköydeki kiralık bodrum katı Haberi

kadıköydeki kiralık bodrum katı

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi (İSTEB) Kadıköy'de kiralık ilanı verilen bodrum katı ile ilgili açıklama yaptı.

İSTEB tarafından yapılan o açıklama şu şekilde:

Birkaç gündür gündemde olan Kadıköy'de "Bodrumdaki dar bir aralığı" manzaralı daire olarak ilana çıkaran kişinin "Emlakçılık" mesleğine hiç yakışmayacak ve tüketicileri yanıltan bu tavrı biz İSTEB üyeleri dahil bu mesleği yıllardır doğru yapan yapmaya çalışan tüm belgeli emlakçıları derinden üzmüştür.

Değerli Basın Mensubu dostumuz yıllardır emlakçı kimdir nasıl yapılır?...

Bu konuların "standartları"nın belirlenmesi için çok uğraşıyoruz.

Bu çalışmalarımıza ait müracaatlar, kayıtlar öncelikle Ticaret Bakanlığı'nda ve sonra gerekli tüm resmi mercilerde mevcuttur.

Bir yandan da İstanbul İl Ticaret Müdürlüğü'nde yeterli denetim için yeterli kadro olması gerekiyor.

Ayrıca tüketicimizin de bilinçli olması gerekiyor.

İSTEB olarak Ticaret Bakanlığımız'a bu çok vahim kiralık daire(!) olayını götürüyoruz.

Bir...