12 / 05 / 2024

Kadim Trust Gayrimenkul adres

Kadim Trust Gayrimenkul adres

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yüksel tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yüksel tarafından kuruldu.

Kga Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kga Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadim Akkol tarafından kuruldu.

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Baltıc Double Trust Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Natalıa Cherkasskaıa ve Adlan Shıshkanov ortaklığında kuruldu.

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Tradıng Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hamit Süleymanoğlu ve Nageb Ahmad Ism Al-Saeedy ortaklığında kuruldu.

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust İstanbul Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şanlı tarafından kuruldu.

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Property Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Reşit tarafından kuruldu.

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Abdullah S Almazroua ve Nawres Raad Y. Younus ortaklığında kuruldu. 

Trust World Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust World Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Selim Chaban ve Bilal Bir Mustafa ortaklığında kuruldu. 

First Class Gayrimenkul kalite çıtasını yükseltti!

Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe örnek uygulamalara imza atan First Class Trust Union, kalite çıtasını yükseltmek ve sektöre farklı yaklaşımlar getirmek amacıyla gerçekleştirdiği kurum içi eğitimlere bir yenisini ekledi.

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Kadim Trust Gayrimenkul adres Haberi

Kadim Trust Gayrimenkul adres

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yüksel tarafından kuruldu.

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır : 1. Her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller, arsa arazi konut iş yerleri, resmi daireler, bankalar sağlık ve eğitim kurumları sanayi tesisleri, sosyal ve turistik tesisler, tatil köyleri villa, yalı otel ve moteller ve benzerleri için alım, satım ve kiralama hizmeti vermek 2. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 3. Kısa ve uzun dönem Kiralama : Sahibi olduğu ve/veya bu amaçla kiraladığı daireleri, villaları ve bilcümle gayrimenkulü, dilediğine, dilediği şartlarla...