30 / 08 / 2024

kadın inşaat ustası

kadın inşaat ustası

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor. Mülkiye Gür, eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirtti.

İnşaat sektöründe yeni dönem! Kadınlar inşaat ustası oluyor!

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor. Uluslararası Balkan ve Türk İş Dünyası Derneği (BATÜDER) tarafından hazırlanan "Kadın İnşa Ederse" projesi ile 18-45 yaş arasında kadınlara ustalık sertifikası verilecek.

Trabzonlu İnşaat ustası hurda malzemelerinden öyle bir şey yaptı ki görenler hayrete düştü!

Trabzon'da inşaat ustası olan Serkan Çelik, atık ahşap malzemeler ve hurda kamyonet parçalarını kullanarak 15 günde bir ahşap kamyonet yaptı.

Fenerbahçeli inşaat ustası sarı lacivert sevdasını apartmanın duvarlarına işledi!

Fenerbahçeli inşaat ustası Ali Uslu, futbol tutkuları nedeniyle 4 katlı evlerini sarı-lacivert renklere boyayıp, her cepheye kulübün armasını işledi.

Kadıköy-Sultanbeyli metro hattının inşaatı başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projesi hazırlanan 18.4 kilometre uzunluğundaki Kadıköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın inşaatı için geri sayım başladı.

İzmir kadın inşaatçılar birliği kuruluyor!

İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, inşaat sektöründe çalışan kadın üyeler arasındaki dayanışma ve işbirliğini arttırmak amacı ile ‘İzmir Kadın İnşaatçılar Birliği’ kuracaklarını dile getirdi. 

Dumankaya'nın inşaatı durdurulan projeleri TBMM'de!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun kayyım olarak atandığı Dumankaya'nın inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu konut projeleri meclis gündeminde konu oldu..

Sakarya'nın yeni köprüsünün inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Arifiye'de hayata geçireceği yeni köprünün inşaatına başladı.

Çekmeköy İtfaiye Binası'nın inşaatı başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi İtfaiye Binası’nın inşaatı başladı.

Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamam!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3'ün inşaatında son durumu paylaştı. Park Mavera 3'ün inşaatının yüzde 30,438'i tamamlandı.

Denizli 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı!

Denizli’nin en büyük ihtiyaçları arasında bulunan otopark sorunu çözülüyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen 15 Mayıs Kapalı Otoparkı'nın inşaatı başladı.

Yalova KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Yalova ile Çiftlikköy arasında bulunan alternatif bağlantı noktalarından biri olan KİPTAŞ Köprüsü'nün inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai Crystal Towers'ın inşaatını tamamladı!

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Dubai’de tasarladığı Crystal Towers’ın inşaatı tamamlandı. Kentin doğal bir uzantısı olarak kentte yaşayanlarla buluşma öngörüsüyle geliştirilen Crystal Towers, Dubai’de bu misyonu üstlenen öncü proje konumunda.

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

kadın inşaat ustası Haberi

kadın inşaat ustası

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde yaşayan Mülkiye Gür, yaptığı işle herkesin ilgisini çekiyor.


6 çocuk annesi Gür, eşiyle birlikte inşaatta harç karıyor, sıva yapıyor. Eşi Aslan Gür’ün 18 yıl önce mide ameliyatı olduğunu bu nedenle bir süre çalışamadığını belirten Mülkiye Gür, “Onun yerine inşaatlarda çalışmaya başladım. O günden itibaren de bu işi bırakmadım. Eşim iyileşince de birlikte inşaatlarda çalışmayı sürdürdük”...