10 / 05 / 2024

kadir perçi

kadir perçi

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Suşehri'ne 24 derslikli Anadolu İmam Hatip Lisesi yapılacağını söyledi. Perçi, "Yapılması düşünülen 24 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi binası için 13 milyon 500 Bin TL bütçe ayrıldı" dedi.

Son depremler! 18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

18 Mayıs Perşembe deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı merakla araştırılıyor. İşte 18 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Benzin ve motorinde son durum! İşte 29 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Akaryakıt fiyatlarında meydana gelen her değişiklik araç sahipleri tarafından yakından takip ediliyor. İşte 29 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin ve motorinde beklenen haber! İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarında yaşanan her değişim araç sahiplerinin gündemini oluşturuyor. İşte 1 Aralık Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

İslam Memiş’ten kritik Perşembe günü uyarısı! İşte gram altının yeni rotası!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Perşembe gününü işaret ederek, gram altın için yeni uyarılarda bulundu. İşte detaylar!

Elinde dolar olanlar için perşembe günü işaret edildi! Yoksa fırlayacak mı! Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin

Kritik gelişmeler dolar fiyatları üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Doların yönünü değiştirmesi beklenen Perşembe günkü kritik rakamlar merakla bekleniyor. Elinde doları olanlar perşembe günü neler olacak? Dolarınız varsa sakın bakmadan geçmeyin.

Toshiba Smart TV almak için bütçenizi sarsmayacak son fırsat! A101 3 Kasım 2022 Perşembe fiyat listesi

A101’de 3 Kasım 2022 Perşembe günü indirime giren ürünler belli oldu. 3 Kasım 2022 Perşembe günü A101’de Toshiba 55 inç Ultra HD televizyonlar 7.199 TL’ye düştü. Televizyonu ucuza almak için mükemmel fırsat bugün son buluyor. İşte 3 Kasım 2022 Perşembe A101 fiyat listesi…

Beyaz eşya alışverişiniz için fırsatlar A101 25 Ağustos Perşembe kataloğunda! İşte A101 25 Ağustos Cuma kataloğu!

A101 aktüel ürün katalogları, her zaman olduğu gibi bu hafta da çokça inceleniyor. İndirimli ürünlerle dolu olan aktüel bu hafta da dolu dolu. Eviniz için beyaz eşya ürünleri A101 25 Ağustos Perşembe günü aktüel kataloğunda! İşte haberin devamı..

Altın için çarşamba ve perşembe alarmı! Altında dananın kuyruğu kopacak! Hiç yanıltmadı! O günlerde altın fiyatları

Altın yatırımcıları, altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken uzmanlar çarşamba ve perşembe günleri için alarm verdi. Altın fiyatlarında dananın kuyruğu kopacak. Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Hiç yanıltmayan altın fiyatları o günlerde böyle olacak. İşte ayrıntılar...

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve emtia fiyatlarındaki sert yükseliş için yorumlarda bulundu. ''Altın ve gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dolar ve euro kuru ne olacak?'' sorularına Perşembe gününü işaret eden Memiş yatırımcılara hazır olun diyerek uyardı...

Kadir Has Üniversitesi’nde inşaat mühendisliği bölümü açıldı!

Günümüzde gerek nüfus artışı, gerek çevre koşulları İnşaat Mühendisliği Bölümü’ne duyulan gereksinimi arttırıyor. Kadir Has Üniversitesi'nde bünyesine "İnşaat Mühendisliği" bölümünü ekledi...

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Kadir Topbaş’ın veto ettiği 5 imar değişikliği kabul edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş’ın, tekrar görüşülmek üzere meclise iade ederek veto ettiği 5 imar değişikliği dosyası aynen kabul edildi.

kadir perçi Haberi

kadir perçi

Perçi yaptığı açıklamada; ilçeye yapılması düşünülen 24 derslik Anadolu İmam Hatip Lisesi binası için 13 milyon 500 Bin TL bütçe ayrıldığı ve 2014 yılı yatırım programına alındığını ifade etti. 

Mevcut imam hatip lisesinin depreme dayanıklılık testinden çürük çıktığını söylenen Perçi; "İlçe merkezi Taşköprü Mahallesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesinin deprem dayanıklılık testinden çürük çıkması nedeniyle okul öğrencileri geçici olarak başka bir okulda eğitim almaktadır. Yeni bir okul ve 300 kişilik yurt yapılması için yaptığımız başvurular üzerine, 13 Milyon 500 Bin TL ödenek ayrılmıştır. Okulun yapılması Milli Eğitim Bakanlığının 2014 yılı yatırım programına alınmış olup, 2016 yılında bitirilmesinin planlanmaktadır" dedi. 



İstanbul...