05 / 05 / 2024

Kadir Taşkale

Kadir Taşkale

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Karaman Merkez'de 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satılık 21 gayrimenkul!

Karaman İl Özel İdaresi, Karaman ili, Merkez ilçesi, Yeşildere, Külhan, Yollarbaşı, Hacıcelal, Taşkale, Kılbasan, Kırbağı ve Külhan'da yer alan 21 gayrimenkulü 8 bin 752 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

3S Kale 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta açıklayacak!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan 3S Kale Holding, 2022 hedeflerini 15 Aralık'ta gerçekleştireceği basın toplantısında paylaşacak.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kale Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Kaçar ve Levent Özkülekçi tarafından kuruldu.

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkale Müteahhitlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Çorluk tarafından kuruldu.

'Tarlam' dediği ormanlık arazi elinden alınınca tepki gösterdi!

Sivas'ta yaşayan Kadir Taşdemir (72), her yıl ekip biçtiği 'devlet ormanı' olarak kayıtlarda olan araziye ağaç dikildiğini görünce, çalışma yapılan yeri traktörüyle sürdü. Arazinin kendisine ait olduğunu iddia eden Taşdemir, elinden alınınca ağladı...

Kale, Güngören'deki ofisini Vadistanbul'a taşıdı!

Kale Endüstri Holding 39 yıldır bulunduğu Güngören’deki yönetim ofisini, 27 Nisan itibariyle Vadistanbul’a taşıdı.

Mira Orman Ürünleri Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mira Orman Ürünleri Metal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Taşdemir tarafından kuruldu. 

Karaman'da inşaatı devam eden projeler incelendi!

Karaman Valisi Fahri Meral, inşaatı devam eden ve 2017 yılı sonunda faaliyete geçmesi beklenen İbrala Barajı içme suyu arıtma tesisi ile kapalı sulama sistemi ve Taşkale Göleti sulama tesislerinde incelemelerde bulundu.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışması başlayacak!

Sivas'ta, "Kale Projesi Yatırım ve İşletme" konulu değerlendirme çalıştayı gerçekleşti. Proje ile ilgili konuşan Vali Yardımcısı Zihni Yıldızhan, bölgede kentsel dönüşüm çalışmasının olduğunu söyledi.

Kale Daire Kartal Rezidans satış ofisi!

Kale Daire Kartal Rezidans satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Daire Kartal Rezidans'ta fiyatlar 254 bin liradan başlayarak değişiyor...

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

Kadir Taşkale Haberi

Kadir Taşkale

Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Kadir Taşkale, Ayşe Taşkale tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu. 


Ekol İthal Duvar Kağıtları İç Dekorasyon İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...