05 / 05 / 2024

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları toplantı

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları toplantı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Kadir Topbaş'ın yerine kim gelecek?

Başbakan Binali Yıldırım, istifa eden İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın yerine ilçe belediye başkanlarından birinin geleceğini açıkladı.

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş: Kadıköy'e 3,3 milyarlık yatırım yaptık!

Kadıköy Evet Platformu’nun düzenlediği mitingde konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kadıköy’e 3.3 milyar lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Kadir Topbaş: Avcıları ulaşım ağlarıyla donatıyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Avcılar'ı ulaşım ağlarıyla donatıyoruz'' dedi.

Kadir Topbaş ile Ömer Faruk Kavurmacı ilişkisi!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde " Kadir Topbaş'ın damadı meselesi " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları ile bir araya geldi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul’un İlçe Belediye Başkanları ile Beyaz Köşk’te biraraya geldi, Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsetti...

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Muhtarlar Kurbağalıdere için Kadir Topbaş'a dilekçe yazdı!

Kadıköy'deki 21 mahalle muhtarı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’tan Kurbağalıdere ıslah çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanmasını istedi.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Kadir Topbaş: Barajlarda doluluk oranı yüzde 95'e çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş barajlardaki doluluk oranının yüzde 95'lere geldiğini belirtti. İstanbul barajları dün yüzde 94.3'lük doluluk oranıyla en dolu seviyesini yakalamıştı.

Kadir Topbaş tüm ilçelerin belediye başkanlarıyla buluştu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, tüm ilçelerin belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Topbaş'ın ev sahipliğinde yapılan toplantıda yatırım ve hizmetlerle ilgili genel değerlendirme yapıldı.

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları toplantı Haberi

Kadir Topbaş ilçe belediye başkanları toplantı


Emirgan Korusu’ndaki Beyaz Köşk’te İlçe Belediye Başkanları ile biraraya gelen Başkan Kadir Topbaş, İstanbul’a yaptıkları yatırımlardan bahsederek, “Sizlerin de yakından bildiği yatırımlar İstanbul’u dünyanın gıpta ile izlediği bir şehir haline getirdi. Bu bir ekip işi. Sizlere ve sizlerin şahsında da tüm ekip arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum” dedi.


Aralık ayı başında Paris’te katıldığı ve başkanlığını yaptığı “Yerel Liderler İklim Zirvesi”ne de değinen Başkan Topbaş şöyle devam etti: “İki dönemdir Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Başkanlığını da yürütüyorum. Bu vesileyle dünyanın bir çok ülkesinde programlara katılıyorum. Bu tür programlar ülkemizin ve İstanbullumuzun bilinirliğini arttırma yönünde önemli bir etkiye sahip. Sohbet ettiğimiz dünya liderleri de İstanbul’dan övgüyle bahsediyorlar. Bu övgünün mimarları sizlersiniz.”


Göreve geldikleri günden bu güne İstanbulluların yaşadıkları şehirden gurur duyacakları bir şehir...