19 / 07 / 2024

Kadir Topbaş ve shopping fest

Kadir Topbaş ve shopping fest

İstanbul'un tanıtımının dört koldan yapılması gerektiğini söyleyen Topbaş, bu konuda en büyük görevlerden birisinin de alış veriş merkezlerine (AVM) düştüğünü dile getirdi

Kadir Topbaş hayatını kaybetti!

Türk mimar, iş adamı, siyasetçi ve Eski İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kadir Topbaş ve Mevlüt Uysal'a suç duyurusu!

İstanbul'un eski ve yeni başkanları Topbaş ile Uysal hakkında, iptal edilen metro ihalesiyle kamuyu zarara uğrattıkları gerekçesiyle suç duyurusu yapıldı.

Kadir Topbaş: Hedefimiz bin kilometre raylı sistem!

TRANSİST 2016’nın açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, 44 kilometre olan raylı sistemi 150 kilometreye çıkardıklarını ve 89 kilometre metro inşaatının da devam ettiğini belirterek, "Hedefimiz İstanbul’da bin kilometre raylı sisteme ulaşarak erişim sorunun tamamen çözmek” dedi.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Kadir Topbaş'a 'imar kirliliğine neden olmak' iddiasıyla suç duyurusu!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Meclis üyeleri Hüseyin Sağ ve Süleyman Nadir Ataman, İBB Başkanı Kadir Topbaş hakkında, "Görevi kötüye kullanmak", "İmar Kirliliğine neden olmak" iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Kadir Topbaş'tan Üsküdar Belediyesi'ne ziyaret!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a Üsküdar Belediyesinin yaptığı ve inşaatı devam eden projeler hakkında bilgi veren Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen maketler üzerinde inşaatların yerlerini gösterdi.

Kadir Topbaş Arnavutköy'e metro müjdesi verdi!

Kadir Topbaş, 5 yeni metro hattı yapacaklarını belirterek, “33 kilometrelik Halkalı-üçüncü havaalanı, 32 kilometrelik Kemerburgaz-gayrettepe-üçüncü havaalanı, 33 kilometrelik Halkalı-Çatalca ve 15 kilometrelik Sultangazi-Arnavutköy arası metro hattı yapac

Kadir Topbaş Selimpaşa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ni inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, basın mensupları ve milletvekilleri ile birlikte Selimpaşa İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’ni gezerek çalışmaları yerinde inceledi. Topbaş, “Marmara Denizi’ne bir damla atıksu akmayacak” dedi.

Kadir Topbaş ve shopping fest Haberi

Kadir Topbaş ve shopping fest

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'un kongre turizmindeki önemini belirterek, ''10 bin kişinin kongre yapabileceği, ailesiyle gelenlerin vakit geçirebileceği, orada yemek yiyebileceği, şehir merkezinden uzak olmayan bir kongre merkezi düşünüyorum'' dedi. 


İstanbul Shopping Fest kapsamında iş adamlarıyla buluşan Topbaş, İstanbul'un kendi kendine yetebilecek bir şehir olduğunu, İstanbul hayranlığını Kosta Rika, Şili gibi yerlerde bile gördüğünü ve ''İstanbul denince akan suların durduğunu'' kaydetti.


Topbaş, AVM'lerin kentin meydanı gibi olduğunu kaydederek, insanların burada bir araya gelerek vakit geçirdiğini ve günlük yaşamlarının bir bölümünü orada geçirdiğini ifade etti. 


AVM yöneticilerinden, özellikle Ramazan ayında Müslüman turistlerin ihtiyacına yönelik faaliyetlere önem vermesini isteyen Topbaş, şunları kaydetti: 


''Türkiye İhracatçılar Meclisi'ne özellikle İstanbul Shopping Fest de dahil olmak üzere bütün desteği vermeye hazırız. Çünkü kente ne kadar turist gelirse...