21 / 05 / 2024

Kadir Topbaştan seçim açıklaması

Kadir Topbaştan seçim açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş 3. Kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Topbaş, “Bize oy versin vermesin bütün İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım” dedi.

3 dev bankadan dolar tahmini: Seçim sonrası dolar resmen fırlayacak!

Bloomberg, bugün yapılan seçimlerden çıkan sonuçtan bağımsız olarak Türk Lirası’nın (TL) yarın değer kaybetmesini beklediğini belirtti. Aynı zamanda, Bank Of America ve Morgan Stanley de seçim sonrası dolar tahminlerini paylaştı.

Altan Elmas'tan erken seçim yorumu!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas, erken seçim kararını değerlendirdi. Elmas, "Belirsizliği ortan kaldıracağı için erken seçim son derece yerinde bir karar. Ülkemize, milletimize hayırlı olacağına inanıyoruz" dedi.

Erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Erken seçim parlamentoda çoğunluğa sahip siyasi partilere tanınan bir imtiyaz olarak belirtiliyor. Peki, erken seçim kararı gayrimenkul sektörünü nasıl etkiler?

Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Kadir Topbaş istifası sonrasında başkanlık için adı geçen adaylara ilişkin açıklama yaptı. İşte Kadir Topbaş'tan yeni başkan açıklaması...

Kadir Topbaş'tan tahliye olan Ömer Faruk Kavurmacı için ilk açıklama!

İBB Başkanı Kadir Topbaş önceki gün sağlık sorunlarını gerekçe göstererek tahliye edilen damadı Ömer Faruk Kavurmacı ile ilgili açıklamada bulundu.

Kadir Topbaş: Hedefimiz bin kilometre raylı sistem!

TRANSİST 2016’nın açılışında konuşan Başkan Kadir Topbaş, 44 kilometre olan raylı sistemi 150 kilometreye çıkardıklarını ve 89 kilometre metro inşaatının da devam ettiğini belirterek, "Hedefimiz İstanbul’da bin kilometre raylı sisteme ulaşarak erişim sorunun tamamen çözmek” dedi.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı'ya yönelik eleştirilere yanıt!

Kendisi ve ailesine yönelik eleştirilere yanıt veren İBB Başkanı Kadir Topbaş "Benim ailemle ilgili yargı süreci devam ediyor. Yargıya intikal etmiş konularda hassasiyet gösterip, bağımsız yargıya saygı göstermek lazım... " dedi.

Kadir Topbaş Koru Florya'dan 5 daire almış!

Kadir Topbaş ve ailesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin çeşitli ayrıcalıklar tanıdığı konut projesinden aynı gün 5 daire birden almış.

Kadir Topbaş'tan Ömer Faruk Kavurmacı açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Twitter hesabından kendisiyle alakalı sosyal medyada yer alan iddialarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu. İşte Başkan Topbaş'ın o açıklamaları...

Mecidiyeköy-Çamlıca teleferik hattı projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın, seçim vaatleri arasında yer alan Mecidiyeköy-Zincirlikuyu-Altunizade-Çamlıca Teleferik Hattı projesi iptal edildi.

Kadir Topbaş yeniden TBB genel başkanlığına seçildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, 3 dönemdir yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) başkanlığına yeniden seçildi.

Ali Kılıç'tan Kadir Topbaş'a tünel çağrısı!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kadir Topbaş'tan Singapurlu iş adamlarına yatırım çağrısı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Pakistan, Singapur ve Malezya'yı ziyaret etti. Topbaş görüşmelerde Singapurlu iş adamları ve sanayicileri Türkiye'ye yatırım yapmaya davet etti.

Kadir Topbaştan seçim açıklaması Haberi

Kadir Topbaştan seçim açıklaması


Başkan Kadir Topbaş, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından tarihi bir zafere imza atarak 3. Kez İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Topbaş, “Bize oy versin vermesin bütün İstanbullulara hizmet vermenin gururunu yaşayacağım” dedi.


İstanbullular ve demokrasi kazandı


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti İBB Adayı Kadir Topbaş, 30 Mart Yerel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarının açıklanmasının ardından AK Parti İl Başkanlığı’nda basın mensuplarına açıklama yaptı. “Bir demokrasi yarışını daha geride bıraktık. Kazanan demokrasi, Türkiye ve İstanbul. Hayırlı olsun diyorum. Bu seçimin demokrasinin gelişmesinde yeni bir hamle olmasını diliyorum” diyen Başkan Kadir Topbaş, şöyle konuştu;


“Hizmet aşkımız bu kenti dünyanın diğer kentleriyle yarışa soku hizmet anlayışımız, gayretli çalışmalarımız 3. Dönemde de devam edecektir. İstanbul dünyadaki mücadelesinde daima varlığını hissettirecektir. İstanbul...