12 / 05 / 2024

Kadiriler Yokuşu ihalesi

Kadiriler Yokuşu ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğün'den bugünkü resmi gazetede yayınlanan ilana göre İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu'nda yer alan Firuzağa Kadiriler Yokuşu' ndaki bina inşaat ihalesi iptal edildi...

Uşak'ta satılık arsa fırsatı! İhalesi yarın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili, Banaz ilçesi İslam Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde 58 adet iş yeri yaptırılacak!

Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Adana Doğu Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yeri yapım işi ihalesi düzenliyor.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Uşak Eşme Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Uşak Karaağaç 729 konut ihalesi bugün!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ Uşak Merkez 729 konut ihalesi yarın!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 10:00'da yapılacak.

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki projeler için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Doğu Anadolu Bölgesi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Yapılacak Olan Toplu Konut Projeleri için 3. Paket Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 23 Mart 2021 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Uşak 729 konut ihalesi 1 Nisan'da!

Uşak İli Merkez İlçesi Karaağaç Mahallesi 729 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 1 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Kadiriler Yokuşu ihalesi Haberi

Kadiriler Yokuşu ihalesi

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğün'den:


İSTANBUL İLİ, BEYOĞLU İLÇESİ, FİRUZAĞA MAH., KADİRİLER YOKUŞU SOK.  NO: 21 ADRESİNDEKİ BİNANIN YIKILARAK KONUT İNŞAATI

YAPTIRILMASI İHALESİ İPTAL EDİLMİŞTİR

23 Aralık 2013 tarih 28860 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan, 23.01.2014 tarihinde saat 10:00’da zarf teslimi yapılacak, 24.01.2014 tarihinde saat 14:30’da açık eksiltmesi yapılacağı duyurulan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Firuzağa Mahallesi, Kadiriler Yokuşu Sokak,No:21 adresindeki 30 Pafta, 497 Ada, 41 parselde kayıtlı 280,72 m2 taşınmaz üzerindeki binanın yıkılarak konut inşaatının yapılması ihalesi iptal edilmiştir. İlgililere...