21 / 05 / 2024

Kadri Çetin Engin

Kadri Çetin Engin

Metron Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi, Kadri Çetin Engin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu

Siirt Çetin Barajı ve HES projesi inşaatı durdurulmadı!

Norveçli Statkraft, Siirt'te yapımı süren 601 milyon euro yatırım tutarı olan 517 MW'lık Çetin Barajı ve HES projesi inşaatının bir bölümünün geçici olarak askıya alındığını, yatırımın tamamen durdurulmasının sözkonusu olmadığını bildirdi.

Siirt Çetin HES Enerji projesinde çalışmalar durdu!

Siirt'te 1 milyar dolar ile Çetin HES Enerji Projesi yatırımı bulunan Norveç firmasına ait Statkraft Enerji AŞ.'nin çalışmaları durduruldu. Barajda taşeron firma bünyesinde çalıştırılan yaklaşık 900 işçi ücretli izne gönderildiği belirtildi.

Soner Çetin Barselona'daki kentsel dönüşümü inceledi!

ADANA'nın merkez Çukurova İlçe Belediye Başkanı CHP'li Soner Çetin, meclis üyeleriyle birlikle Ispanya'nın Barselona kentine inceleme gezisinde bulundu. Çetin yaptığı gezide çevre ve kentsel dönüşüm incelemelerinde bulundu.

Çukurova Holding'in acı günü! Engin Denizmen vefat etti!

Çukurova Holding'in İzmir, Adana ve Yalova bölgesindeki şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Engin Denizmen vefat etti. Çukurova Holding A.Ş. taziye ilanı yayınlattı.

Davut Çetin: 2016 Eylem Planı çıkarılacak!

Antalya ve ATSO olarak vizyonumuzu büyütmemiz, daha fazla ve daha hızlı çalışmamız gerekiyor diyen ATSO Başkanı Davut Çetin, ATSO Müşterek Toplantısı’nda öncelikli konuların belirlenip “2016 Eylem Planı”nın çıkarılacağını vurguladı.

Davut Çetin: Kentsel dönüşüm hayati meseledir!

Kentsel Dönüşüm adı altında parsel bazında eski yapıların yıkılıp, yenilerinin yapılmasına tepki gösteren ATSO Başkanı Davut Çetin, belediyelerin acilen kentsel dönüşüm kurultayını toplamasını istedi.

Kamil Engin Yeşil kimdir?

1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Yönetim Kurulu Başkanlığı'na atanan Kamil Engin Yeşil kimdir? İşte Yeşil'in özgeçmişi...

Kamil Engin Yeşil, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., 1 Ekim 2015 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Kamil Engin Yeşil'in atandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar'daki evi!

Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evindeyiz. İlk gördükleri anda içlerini ısıtan bu ferah ve aydınlık daireyi birlikte dekore ettiklerini anlatan çift, güzel hikayeleri ve esprili objeleri ile huzurlu ve konforlu bir sahne yara

Engin Altan Düzyatan 80 bin TL'ye bebek odası aldı!

Engin Altan Düzyatan’ı babalık heyecanı sardı. Eşi Neslişah Alkoçlar, 5 aylık hamile olan ünlü oyuncu, önceki gün gittiği Zorlu Center’da bir bebek mağazasından oğlu için 80 bin TL’lik bebek odası siparişi verdi.

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Kent İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Üzeyir Engin tarafından 100 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi, 939.Sokak, C-2 Blok Apartmanı'nda kuruldu.

Volkan Engin kimdir?

Adana İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Engin kimdir? Volkan Engin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Volkan Engin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

İşte Beyza Şekerci ve Engin Hepileri'nin evi!

InStyle Home dergisi, eylül sayısı için yaz başında evlenen oyuncu çift Beyza Şekerci ve Engin Hepileri’nin Akatlar Maya Sitesi’ndeki evine konuk oldu.

Kadri Çetin Engin Haberi

Kadri Çetin Engin

Metron Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi, Kadri Çetin Engin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. Metron Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi iş konusu;   Sermaye piyasası mevzuatı haricinde her türlü resmi ve özel gerçek ve tüzel kişi ve kuruluşlara ait gayrimenkuller ile arsa arazi konut işyeri resmi daireler bankalar sağlık ve eğitim kurumları çevre koşullarının analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde değerleme raporları hazırlamak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Metron Gayrimenkul Değerleme Limited Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı Concepta Plaza, B Blok,...