18 / 05 / 2024

Kadri Dayan

Kadri Dayan

DYN Grup İnşaat Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Dayan ve Kadri Dayan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Kültür Caddesi'nde kuruldu.

DYN Grup İnşaat Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DYN Grup İnşaat Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Dayan ve Kadri Dayan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Kültür Caddesi'nde kuruldu.

Mantolama sistemlerinin yangına dayanıklılığı test edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla mantolama sistemlerinin yangın dayanım performansı, Kayseri'de Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Dr. Robert Murjahn Enstitüsü Bilimsel Araştırma Merkezi tarafından, bilimsel metotlarla test edildi.

Mantolama sistemleri yangına ne kadar dayanıklı?

Mantolama sistemlerinin yangın dayanım performansı, Kayseri'de bilimsel metotlarla test edildi. Elde edilen test sonuçları, 'Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın belirlediği standartların yerinde olduğunu gösterdi' şeklinde yorumlandı.

ABD'de dayanıklı tüketim malı siparişleri geriledi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından bugün açıklanan verilere göre ABD'de dayanıklı tüketim mallarına olan talep eylül ayında yüzde 1,3 düşerek 241,6 milyar dolara geriledi.

Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Zirvesi Kayseri'de düzenlendi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından sektördeki firmaları bir araya getirmek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla " Dayanıklı Tüketim ve Mobilya Sektör Zirvesi " düzenlendi...

'Depreme dayanıklı alanlar üretilmeli'

TMMOB Jeofizik Mühendisleri Odası, Van depreminin yıl dönümü nedeniyle yaptığı açıklamada, uzmanlar tarafından depreme dayanıklı yerleşim alanlarının tespit edilmesi gerektiğini vurguladı, ilgili yasaların düzenlenmesi istendi

Simav'a depreme dayanıklı 24 derslikli okul inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Kütahya'nın Simav ilçesine 14 milyon harcama yaparak kazandırdığı depreme dayanıklı 200'ü kız toplam 400 öğrenci pansiyonlu İmam Hatip Lisesi Kompleksi'nin inşaatı tamamlandı.

TOKİ'den Simav'a depreme dayanıklı 24 derslikli okul!

Toplu konut İdaresi’nin (TOKİ) Kütahya’nın Simav ilçesine 14 milyon harcama yaparak kazandırdığı depreme dayanıklı 200’ü kız toplam 400 öğrenci pansiyonlu İmam Hatip Lisesi Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı.

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Altınyaprak İnşaat Metal Orman Ürünleri ve Dayanıklı Tüketim Malları Nakliye Sanayi Ticaret Şirketi, Güler Karaltı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 16 Ekim'de kuruldu.

Ardahan Şehir Stadyumu depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle durduruldu!

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali İhsan Öner, yaptığı açıklamada, Karagöl Mahallesinde 1997'de 8 dönümlük alan üzerine inşa edilen stadyumun depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda bir süre önce teknik çalışma yapıldığını söyledi.

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

AK-PAZ Dayanıklı Tüketim Malları İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Ful Över, Ziynet Lale Sevgen, Bahar Akıngüç Günver tarafından 24 Eylül'de kuruldu.

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Ardahan 80. Yıl Cumhuriyet Şehir Stadyumu depreme dayanıksız mı?

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Öner, stadyumun depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda bir süre önce teknik çalışma yapıldığını, bunun sonucunda stadın depreme dayanıksız olduğunun ortayaçıktığını belirtti.

Kadri Dayan Haberi

Kadri Dayan

DYN Grup İnşaat Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Dayan ve Kadri Dayan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, Kültür Caddesi'nde kuruldu. 


DYN Grup İnşaat Gayrimenkul Tarım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel,  fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapıları,sanat yapıları, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tasviyehaneleri, demiryolu , karayolu, lojmanlar, villa,  prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon , içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları , spor tesisleri , iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca dekorasyon hizmetlerini,inşaat bitim işlerini, müteahhitlik nam ve sıfatı ile yapmak, resmi...