04 / 05 / 2024

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Köse, Ahmet Köse, Fahrettin Çiçek ve Ahmet Aslan tarafından 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Dekor İnşaat Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli Ali Akyüz tarafından kuruldu.

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sezgin Dekor Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 100.000,00 TL sermaye ile Mustafa Sezgin tarafından kuruldu.

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ede Dekor Mimarlık Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Tatar tarafından kuruldu.

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Dizayn Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Feza Duman tarafından kuruldu.

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Mimari Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yüşa Niyazi Çolak tarafından kuruldu.

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi kuruldu!

Mada Dekor İnşaat Ticaret Lmited Şirketi Fatih'te Mohammed Anas Alrajeh tarafından kuruldu.

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Zemin Mühendislik İnşaat Sondaj Ve İthalat İhracat Limited Şirketi  Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Kasım Öztürk tarafından kuruldu.

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Solmazlar Dekor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Avcılar’da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Solmaz tarafından açıldı.

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kurumsal Dekor Mimarlık İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Tezcan tarafından kuruldu.

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eks Dekor İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Sevilay tarafından kuruldu.

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asr Dekor Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Köşe tarafından kuruldu.

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaf Yapı İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Aksu tarafından kuruldu.

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede

Kaf Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Fatih Köse, Ahmet Köse, Fahrettin Çiçek ve Ahmet Aslan tarafından kuruldu.

KAF DEKOR İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ iş konusu; 1. Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöre ait insaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri insa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...