30 / 04 / 2024

Kağıthane firma

Kağıthane firma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Kâğıthane de tehlikeli atıklarını toprağa sızdıran firmanın kapısına kilit vurdu. Kapatılan firmaya ayrıca 42 Bin 232 TL de ceza kesildi.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Resim Modern projesinde 48 aya kadar firma finansmanı sağlanıyor. Peki Resim Modern Kağıthane fiyatları ne kadar?

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesine 2 firma katıldı!

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetim (EPP) tarafından ihalesi dün yapılan Kağıthane Merkez (Arıcılar) Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesine 2 firma katıldı.

Kağıthane Kordon İstanbul Konutları ödemeler!

Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçirilen Kordon İstanbul Evleri'nde firma bünyesinde 40 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor. Projede daire fiyatları 657 bin TL'den başlıyor...

Greenox Residence Kağıthane'de ön talep toplanıyor!

Aycan Gayrimenkul ve Feres Yapı, tecrübe ve yatırım güçlerini yepyeni bir proje için bir araya getirdi. Bugüne kadar farklı bölgelerde butik projeler hayata geçiren iki firma, bu kez Kağıthane’de ikon bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.

DKY İnşaat Kağıthane Beşler'de ön talep toplanıyor! İlk görseller!

DKY İnşaat Kağıthane Beşler kentsel dönüşüm projesinde ön talep sürecine başladı. Çeliktepe'ye de kentsel dönüşüm projesi yapacak firma her iki projesinde de görsellerini yayınladı...

Ege Yapı Kağıthane ve Yedikule projelerine 2015'te başlıyor!

Cityscape Global 2014 Fuarı’na katılan Egeyapı Group, iki yeni projesine 2015'te başlayacak. Projeler, Yedikule ve Kağıthane'de yer alacak. Firma 2016'da da Yenisahra ve İstinye'de kentsel dönüşüme start verecek.

Kağıthane Nef Points 06 teslim tarihi!

14 katlı tek blok halinde İstanbul Avrupa yakası Kağıthane bölgesinde inşa edilen Kağıthane Nef Points 06 teslim tarihi bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Konut sahibi olmak isteyenlere firma bünyesinde taksit imkanı sunuluyor...

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da 5 yeni proje yapacak!

24 İleri Projeler, Kağıthane, Basın Ekspres ve Halkalı'da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor. 5 yeni projeyi hayata geçirmeyi planlayan firma toplam 300 milyon dolar yatırım bedeliyle projelerine başlayacak.

Mari Rezidans Kağıthane örnek daire!

Satış sürecine devam edilen Mari Rezidans Kağıthane örnek daire resimleri firma tarafından yayınlandı. Ödemelerde banka kredisi kullanılan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire yer alıyor...

Nef Points 06 Kağıthane ödeme koşulları!

Nef Points 06 Kağıthane ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile taksitlendirme ya da firma bünyesinde vadelendirme yapılıyor. Projede konut fiyatları ise 185 bin TL'den başlıyor

Nef Points 06 Kağıthane fiyatlar!

Firma bünyesinde 24 aydan 48 aya kadar taksitlendirme yapılan Nef Points 06 Kağıthane fiyatlar 185 bin TL'den başlıyor. Timur Gayrimenkul imzasıyla yükselen projede satışlar devam ediyor...

Kağıthane firma Haberi

Kağıthane firma

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kâğıthane de faaliyet gösteren Kimya tesisi ile ilgili gelen yoğun şikâyetler üzerine yaptığı denetimde, faaliyet sahasında atık yağ ve kimyasalların gerekli önlemler alınmadan etrafa döküldüğünü tespit etti.


Yerleşim yeri içerisinde yer alan firmanın çevre ve insan sağlığına zarar vermesinden ötürü, bakanlık söz konusu tesisin faaliyetini durdurdu. Ayrıca bakanlık firmaya 42 Bin 232 TL idari yaptırım cezası uyguladı.


Bakanlık, faaliyet sahasının temizlenmesi ile ilgili olarak da firmaya talimat...