30 / 04 / 2024

Kağıthane firmaları

Kağıthane firmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Kâğıthane de tehlikeli atıklarını toprağa sızdıran firmanın kapısına kilit vurdu. Kapatılan firmaya ayrıca 42 Bin 232 TL de ceza kesildi.

Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor!

Gayrimenkul sektörünün lider firmaları arasında yer alan Sinpaş Holding’in geliştirdiği, Türkiye’nin ilk yataya kurulu A+ ofis projesi Flatofis Kağıthane, kapılarını metroya açıyor.

İVA Yapı Kağıthane'de yeniden sahaya iniyor! 

İnşaat sektörünün deneyimli müteahhitlik firmalarından İVA Yapı, Kağıthane'de yarım kalan projesi için yeniden çalışmalara başlıyor. 

Kağıthane gayrimenkul firmalarının yeni gözdesi oldu!

Merkezi iş alanlarına yakınlığı ile cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Kağıthane son yıllarda gayrimenkul şirketlerinin de gözdesi olmayı başardı.

Ege Yapı Kağıthane projesinin lansmanı 26 Nisan'da!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Ege Yapı, düzenleyeceği lansman toplantısı ile Kağıthane ve Maslak'ın buluşma noktasında yükselecek olan yeni projesini görücüye çıkarıyor.

Kağıthane ve Sultanbeyli'den ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak!

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Sur Yapı'nın patronu Altan Elmas'a göre Avrupa yakasında Kağıthane ile Anadolu yakasında Sultanbeyli'den bugün ev alan 5 sene sonra kazanmış olacak.

5 üniversite bulunan Kağıthane'ye yurt inşa edilmeli!

Genyap'ın sahibi Mimar İbrahim Genan, Kağıthane sınırları içerisinde 5 üniversite olduğunu ifade ederek, hem yatırımcı firmaları yurt yapmaya teşvik ettiklerini hem de kendilerinin bu konuda çalışmaları olduğunu söyledi.

Kağıthane'de 2014'te satışa çıkacak konut projeleri!

Kentsel dönüşüm kapsamında firmaların tercih ettiği; Beşiktaş, Şişli, Eyüp, Beyoğlu ve Haliç'e komşu olan Kağıthane ilçesinde bu yıl içinde toplam 9 proje satışa çıkacak. İşte o projeler...

Axis AVM Kağıthane kapılarını 2013 başında açacak!

Kağıthane ilçesinin odak noktası olmaya aday Axis AVM Kağıthane'de; ülkemizin saygın firmaları, en iyi yeri kiralamak için kolları sıvadılar

Kağıthane Belediyesi'nin açıklamaları kafa karıştırıyor!

Kağıthane Belediyesi, dört ay önce yol çalışması nedeniyle evleri hasar gören vatandaşa “Kiranız ödenecek, evleriniz onanlacak’ demişti. Ancak artık kiralann ödenmeyeceği, evlerin yapılmayacağı iddiaları var

Mega Evler Kağıthane'de 468 bin TL'ye 4+1! Son 4 konut!

Mega İnşaat'ın hayata geçirdiği Mega Evler Kağıthane projesinde satılık 4 adet daire kaldı. Satışı süren 4+1 daireler 468 bin TL'ye satılıyor

Kağıthane Papirus Plaza'da metrekaresi 3 bin 475 dolara ofis!

Geçtiğimiz ay düzenlenen lansmanla tanıtımı yapılan Kağıthane Papirus Plaza projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 3 bin 475 dolardan başlıyor

MCL Gayrimenkul Kağıthane'deki binasını satılığa çıkardı!

MCL Gayrimenkul, Çağlayan Kağıthane'de bulunan 11 katlı binasını satmak veya kiralamak için gazeteye ilan verdi

Milli Emlak, Kağıthane'deki 7 arsayı satışa çıkardı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Kağıthane'de bulunan 7 adet arsayı satmak üzere ihale düzenledi. İhale; 2 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak

Kağıthane firmaları Haberi

Kağıthane firmaları

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İstanbul Kâğıthane de faaliyet gösteren Kimya tesisi ile ilgili gelen yoğun şikâyetler üzerine yaptığı denetimde, faaliyet sahasında atık yağ ve kimyasalların gerekli önlemler alınmadan etrafa döküldüğünü tespit etti.


Yerleşim yeri içerisinde yer alan firmanın çevre ve insan sağlığına zarar vermesinden ötürü, bakanlık söz konusu tesisin faaliyetini durdurdu. Ayrıca bakanlık firmaya 42 Bin 232 TL idari yaptırım cezası uyguladı.


Bakanlık, faaliyet sahasının temizlenmesi ile ilgili olarak da firmaya talimat...