04 / 05 / 2024

Kağıthane Flatofis kiralık

Kağıthane Flatofis kiralık

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Servet GYO kiralanabilir ofis alanını 230 bin metrekareye çıkaracak!

Sinpaş'ın iştiraki Servet GYO, Flatofis'in ikinci halkasını inşa etmeye hazırlanıyor. Kağıthane'de hayata geçirilecek projede kiralama ve işletme yönetimini şirket yapacak.

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen projede yer alan ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane'de 122 çürük bina deprem gelmeden yıkıldı!

Tüm Marmara’yı etkileyen 5.8 büyüklüğündeki depremle ilgili hasar tespit çalışmaları devam ediyor. Coğrafi yapısı depremin yüksek tehdit oluşturduğu ilçeler arasında yer alan Kağıthane’de, yıkılması muhtemel çok sayıda bina depremden 2 ay önce ‘kentsel dönüşüm’ kapsamında yıkılmıştı.

Kağıthane'de hasarlı binaların yıkımına başlandı!

Kağıthane'de yaklaşık 10 gün önce istinat duvarının çökmesinin ardından bir bina çökmüş bir bina ise kontrollü olarak yıkılmıştı. Mahallede hasar gören 24 binanın da yıkımına karar verilmişti. Yıkımlar bugün itibariyle başladı.

Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti için tutuklama kararı!

İstanbul Kağıthane'de yıkılan istinat duvarının müteahhiti Serdar İ. için tutuklama kararı verildi.

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Seba Suites Kağıthane satılık daire!

Seba Suites Kağıthane satılık daire fiyat bilgisine göre dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor. Proje Seba İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları!

Resim Modern Kağıthane satılık ev fiyatları 249 bin TL'den başlıyor. Proje Ortadoğu Group tarafından inşa ediliyor...

Kordon İstanbul Kağıthane satılık ev fiyatları!

Kordon İstanbul Kağıthane satılık ev fiyatları 657 bin TL'den başlıyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri sunulan projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Ege Yapı Kağıthane satılık ev fiyatları!

Teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanan Ege Yapı Kağıthane projesinde ön satışlar yapılıyor. Projede daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor...

Ege Yapı Kağıthane satılık ev fiyatları!

Ege Yapı Kağıthane projesi 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuyor. Lansman öncesi yüzde 12 indirim avantajı bulunan projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Altyapı projeleri tamamlandı Kağıthane’de konut fiyatları uçtu!

Son yıllarda artan yatırımlarla dikkatini çeken Kağıthane’de, kiralık ve satılık konutlarda metrekare fiyatlarında artış görülüyor. Kağıthane'de 3 senede kiralıklarda metrekare fiyatı yüzde 45,68; satılıklarda ise metrekare fiyatları yüzde 55,47 oranında arttı.

Fazlı Kılıç Kağıthane'deki kentsel dönüşümü anlattı!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, '4.Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

Kağıthane Flatofis kiralık Haberi

Kağıthane Flatofis kiralık

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Kağıthane Flatofis Projesi hakkında açıklama yaptı.

Servet GYO 2013 yılında İstanbul ili, Kağıthane ilçesi, Merkez Mahallesi, Cendere Mevkiinde yer alan 6 bin 320 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde geliştirilen Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. (Yeni Unvanı: Simgen Yapı Endüstrisi A.Ş.) ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı.

Söz konusu projenin inşaatı tamamlandı ve 19 Aralık 2018 tarihli yapı kullanma izin belgeleri alındı. Proje konum olarak 2019 yılında faaliyete geçecek olan Kağıthane Metro Durağı'nın yanında yer alıyor. Projede yer alan yapıların toplam inşaat alanı 22 bin 868 metrekare ve brüt kiralanabilir alanı 17 bin 514 metrekaredir.

Kağıthane Flatofis'te Servet GYO'nun payına düşen bağımsız bölümlerin...