27 / 04 / 2024

Kağıthane gayrimenkul yatırımları

Kağıthane gayrimenkul yatırımları

İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor.

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

S Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Kağıthane'de 65 milyon 272 bin 550 TL sermaye bedeli ile Ahmet Sari tarafından kuruldu.

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Abdik Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Temel Abdik tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vogue Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Batuhan Türüdü tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzla Aydınlı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Avcılar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 9 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ergene Velimeşe Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 5 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 222 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 221 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 260 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Bakırköy 215 Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 960 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu.

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GNŞ Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Vedat Gülzari, Harun Yavuz, Herman Yervant Azdikoğlu, Ömer Beyhatun ve Mustafa Bekman ortaklığında 1 milyon 729 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Kağıthane gayrimenkul yatırımları Haberi

Kağıthane gayrimenkul yatırımları

Markalı evlerin her geçen gün arttığı Kağıthane, şehir merkezine olan yakınlığıyla yatırımcının dikkatini çekiyor. 


Kira getirilen artıyor 


İstanbul'un parlayan yıldızlarından Kağıthane'de emlak fiyatları yükseliyor. Bölgede eski binalarda 150 bin liraya ev bulmak da mümkün, yeni binalarda 4 milyon dolara da. Kağıthane'de kira getirileri ise her sene ortalama yüzde 10 oranında artıyor. Bölgede yatırımcılar genellikle markalı konut projelerini tercih ediyor. 


Mega projelere komşu 


Kağıthane'yi avantajlı kılan unsurların başmda konumu geliyor. Bölge; Levent, Maslak ve Ayazağa gibi merkezi iş alanlarına yakın. Diğer yandan ofislerin sayısı da attığı için bölgede konut ihtiyacı baş gösteriyor. Bölge ayrıca yakın zamanda açılacak 3. Boğaz Köprüsü ile Büyük İstanbul Tüneli Igibi kamu projelerine de komşu. Kağıthane'de konut fiyatlarının gelecek metro hatlarıyla daha da artması bekleniyor. 




FERYAPI'DAN RAMADAN KUMOVA:

DEĞERİ HER GÜN ARTIYOR