23 / 07 / 2024

Kağıthane geçici hayvan bakımevi yenilendi mi

Kağıthane geçici hayvan bakımevi yenilendi mi

Sahipsiz yaralı hayvanlara ilk müdahalenin gerçekleştirildiği, kısırlaştırma ve aşılamanın yapıldığı geçici bakımevi, yenilenen yüzüyle tekrar açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve HAYTAP Başkanı Nesrin Çıtırık da törendeydi.

O ilimizde 182 bin TL geçici teminatla arsa sahibi olabilirsiniz! İhale tarihini kaçırmayın!

O ilimizde 182 bin TL geçici teminatla arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın. Yatırımcılar bu ilanı araştırıyor. İhale tarihi 8 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nin inşaatının yarısı tamam!

Başakşehir Hayvan Hastanesi ve Geçici Bakımevi’nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor. 3 ay içerisinde inşaat çalışmalarının yarısı tamamlandı.

Emlak Konut GYO Avangart İstanbul'un kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Kağıthane Seyrantepe Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nde (Avangart İstanbul), 7752 Ada 2 Parsel A, B, C Bloklar ile Bu Bloklara Ait Otopark, Altyapı ve Çevre Düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Kağıthane'de kaçak hafriyatın önüne geçilmiyor!

Gün geçtikçe artan kentsel dönüşüm ve konut projeleri kaçak hafriyat dökümünü artırıyor. Kağıthane'nin Arıcılar bölgesinde oluşan hafriyat kirliliği havadan görüntülendi.

Kağıthane Hasbahçe Stadı yenileniyor!

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, tesis konusunda da bir çok proje geliştirdiklerini ve hayata geçirdiklerini söyledi. Başkan Kılıç, yeni yapılacak olan meydan çalışması ile birlikte Hasbahçe Stadını da yenileyeceklerini belirtti.

Kağıthane ve Eyüp'e demiryolu geliyor!

İstanbul'da tarihi Haliç-Kemerburgaz-Karadeniz Sahili (Dekovil) Raylı Sistem Hattı'nın Kağıthane ve Eyüp İlçelerinde kalan kısımlarının kullanıma kazandırılması amacıyla hazırlanan proje hayata geçirilecek.

Derindere Grubu’ndan Kağıthane'ye 150 yataklı hastane!

Kağıthane'de faaliyete geçen Hastane Derindere, 50'si yoğun bakım olmak üzere 150 yatak kapasitesi ile faaliyet gösteriyor.

Premier Kampüs Kağıthane ödeme şekli!

Premier Kampüs Kağıthane'de 45 metrekarelik ofisler 162 bin dolar + KDV'den başlıyor. Proje 150 milyon lira yatırımla hayata geçirildi...

Tüm mega projeler Kağıthane'den geçiyor!

Kamuoyu araştırmalarına göre Türkiye'nin halka en yakın belediye başkanı seçilen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kağıthane'de yaşanan değişim ve dönüşümü anlattı. İşte o haber...

CK Residence Kağıthane'de satışlar başlıyor! 435 bin TL'ye!

Sadece 2+1 dairelerden oluşan 70 dairelik CK RESIDENCE, Kağıthane merkezinde Kemerburgaz caddesi üzerinde hayata geçecek. Daire satışları 22 Nisan Cuma gününden itibaren başlayacak. Öncelik, ön talep için başvuruda bulunanlara verilecek.

Eyüp ve Kağıthane'ye Ortadoğu Grup'tan 2 yeni proje!

Eyüp ve Kağıthane'de yeni projelerini hayata geçirmeye hazırlanan Ortadoğu Grup hazırlıklarına devam ediyor. Projeler için ön talep toplanıyor. Başvurular www.2proje.com web sitesinden yapılıyor.

Kaçak yapılara geçici abonelik hakkı geliyor!

Yapı ruhsatiyesi veya yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüm ve yenileme uygulamalarına muvafakat verilmesi koşuluyla geçici olarak elektrik, su ve doğal gaz bağlantısı ve aboneliği yapılacak.

Kağıthane geçici hayvan bakımevi yenilendi mi Haberi

Kağıthane geçici hayvan bakımevi yenilendi mi

Çok sayıda hayvanseverin katılımıyla gerçekleşen açılış programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra, Kağıthane Kaymakamı Ahmed Akın Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Çınar,  Orman ve Su İşleri Bakanlığı Birinci Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürü Nevzat Alğan, HAYTAP Genel Başkanı Nesrin Çıtırık, HAYTAP Onur Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mirat Gürol, belediye başkan yardımcıları, müdürler ve çok sayıda hayvan sever katıldı.


Barınaklara kolay erişebilmek önemli!


Hayvan barınaklarına insanların kolay erişebilmesinin çok önemli olduğunu söyleyen Hayvan Hakları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı (HAYTAP) Nesrin Çıtırık, “Bugün çok mutluyuz. Şehrin merkezinde böyle bir yerin açılmasından dolayı çok mutluyuz. Hayvanlar için şehir merkezinden uzak 10 hektarlık bir alan verileceğine şehir merkezinin içinde küçücük bir alan verilmesi daha güzel. Bu bizim için...