26 / 07 / 2024

kağıthane gölet bakım

kağıthane gölet bakım

Çeşitli etkenlerle göletin kirlenmesinin önüne geçebilmek için çalışmalara başlayan Kağıthane Belediyesi ekipleri, öncelikle göletteki suyu tamamen boşaltarak tahliye sisteminin de yetersizliğiyle zamanla oluşan dip çamuru temizliği yaptı.

Kağıthane'deki bir bina 'dirençli şehir nerede?' sorusunu sordurdu! Bakan bir daha bakıyor...

Depreme karşı büyük mücadele başlarken, bazı konut sahipleri resmen depreme kafa tutuyor. Kağıthane'deki bir bina ise bu olay özetledi. Görenler 'dirençli şehir nerede?' sorusunu sordu. İşte ayrıntılar...

Kağıthane Belediyesi'nden satılık arsa!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 12 Aralık'ta yapılacak.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Merry Clınıc Güzellik Bakım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Meryem Karabiber tarafından kuruldu.

Kağıthane Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde arsa fırsatı!

İstanbul İli Kâğıthane Belediye Başkanlığı, İstanbul Kağıthane Gürsel Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın muhammen bedeli 8 milyon 367 bin TL olarak belirlendi.

ŞOK’ta Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü!

ŞOK’ta, 18 Haziran Pazar gününe özel birçok ürüne indirim geldi. Buna göre, 18 Haziran’da Fakir erkek bakım seti 699 TL’ye, çamaşır yumuşatıcısı 27,90 TL’ye, kaşar peyniri 89,50 TL’ye düştü. İşte 18 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı alanlar dikkat! Kime kaç lira maaş verilecek? Şimdi göz atın!

Asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına verilen zam müjdelerinin ardından, yaşlılık aylığı, evde bakım parası, engelli aylığına zam gelip gelmeyeceği gündem oldu. Peki kime kaç lira maaş verilecek?

Kağıthane kentsel dönüşüm projesindeki konutlar sahiplerine teslim edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Kağıthane'de Yahya Kemal Mahallesi 688 konut, 57 dükkan Anahtar Teslimi ve Lale Sitesi 242 Bölümün Tapu Teslimi töreninde önemli açıklamalar yaptı...

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu? Hemen bu rakamlara göz atın! 

Yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı tutarları merakla araştırılıyor. Peki yaşlılık aylığı, engelli maaşı, evde bakım yardımı kaç TL oldu?

Evde bakım parası Mart 2023 hesaplara hangi gün yatırılacak? Paraları bu tarihte hemen çekebilirsiniz! Kaçırmayın!

Evde bakım parası Mart 2023 hesaplara hangi gün yatırılacak? Paraları bu tarihte hemen çekebilirsiniz... Kaçırmayın...

Kağıthane Gürsel Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi, Gürsel Mahallesi Muhtelif Parsellere İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planına göre 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı hesaplandı! Kim kaç TL maaş alacak? Şimdi göz atın...

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce kişiye nakit destek veriliyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Hemen tek tek bu hesaplara bakın! 

Rossmann’da kağıt maskeler 5  TL, cilt bakım yağları 23 TL! Rossmann kırmızı günler 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen Alman markası Rossman’da indirimli cilt bakım ürünlerini inceledik. Birçok üründe süper indirimler sizi bekliyor. Bakım yağları, güneş kremleri, yüz yıkama jelleri ve daha birçok üründe kırmızı indirimler sizi bekliyor. İşte, Rossman kırmızı indirimli ürünler 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

kağıthane gölet bakım Haberi

kağıthane gölet bakım



Kağıthane Belediyesince, Hasbahçe mesire alanında yer alan ve birçok hayvana ev sahipliği yapan göletin bakımı yapıldı.


Belediyeden yapılan açıklamaya göre, bakımı düzenli olarak yapılan Hasbahçe'deki gölet temizlendi. 


Çeşitli etkenlerle göletin kirlenmesinin önüne geçebilmek için çalışmalara başlayan Kağıthane Belediyesi ekipleri, öncelikle göletteki suyu tamamen boşaltarak tahliye sisteminin de yetersizliğiyle zamanla oluşan dip çamuru temizliği yaptı. 


Çalışmalarda su tahliye işleminin daha hızlı gerçekleşmesi için göletin ortasında bulunan fıskiyenin güzergahından ikinci bir tahliye hattı açıldı. Bu tahliye hattı sayesinde 5 bin 300 metreküp su bulunan kısım 2 günden az bir sürede boşaltıldı. Yaklaşık 4 günde dip çamuru temizlenen gölet, yıkanarak bakım ve onarıma hazır hale getirildi.


Temizlik çalışmasından sonra gölete önceden döşenmiş arıtma borularının bakım ve onarımları yapıldı ve gölet yeni yapılacak artıma sistemine hazır hale...