04 / 05 / 2024

kağıthane hasbahçe güncel fiyatlar

kağıthane hasbahçe güncel fiyatlar

Has Bahçe Konutları, İstanbul Kağıthane'de GENYAP, BAUTİM VE ÖZMA ortaklığı ile hayata geçirildi. Projede konut fiyatları 386 bin 680 TL'den başlıyor...

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

Kağıthane Gürsel Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kağıthane ilçesi, Gürsel Mahallesi, 8456 ada, 45, 28, 33 parsel, 2159 ada, 9 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.09.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının hemen ardından dolar/TL kuru düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk günün de dolar kuru merak ediliyor. 1 dolar bugün ne kadar? 26 Ağustos Cumartesi dolar/TL kaç lira oldu? Güncel dolar alış satış fiyatı.

1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları son zamanlarda atağa geçen yatırım araçlarından biri. Gümüşe yatırım yapmak isteyenler günlük olarak güncel gümüş fiyatlarını araştırıyor. Peki 1 gram gümüş ne kadar? 14 Ağustos 2023 Pazartesi gümüş fiyatları kaç lira? İşte Güncel gümüş fiyatları.

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları Fed faiz kararı sonrası her ne kadar düşüşe geçse de bugün bir miktar yükseldi. Gram altın 1464 lira olurken yatırımcılar güncel altın bilezik fiyatlarını araştırıyor. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 20 Haziran altın bilezik fiyat

Güncel hurda fiyatları kaç lira? Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Demir cevheri vadeli fiyatları ve bakır fiyatları düşüşe geçerken gözler hurda fiyatlarna çevrildi. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 1 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirim geldi. Gelen indirimlerden sonra güncel demir fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor.Demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira? 1 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Son dakika altın fiyatları!  14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları hafta sonunun ilk işlem gününde düşüşe geçti. Fed faiz kararına sayılı günler kala ons altın düşüşe geçerken gram altın fiyatı da geriledi. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları ne kadar?

1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemeleri arasında yer alan demir fiyatlarına son günlerde peş peşe indirim gelmeye başladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? Güncel demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları 2023 ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç TL? 13 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyatları hurda işi yapanlar ve sektör temsicileri tarafından araştırılıyor. Geçtiğimiz hafta düşüşe geçen hurda fiyatları haftaya sakin başladı. Peki bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 

Vivo Y11 satışa çıktı! Peki Vivo Y11 kaç TL? İşte güncel fiyatı ve özellikleri...

Vivo, bugün bir süredir bekşenen Y11 (2023) modelini Çin'de satışa çıkardı. İşte Vivo Y11 (2023) özellikleri ve güncel fiyat listesi...

Hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe zam gelirken bu haft hurda fiyatları sakinliğini koruyor. Peki hurda fiyatları bugün kaç lira? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Ocak 2023 hurda fiyat listesi.

kağıthane hasbahçe güncel fiyatlar Haberi

kağıthane hasbahçe güncel fiyatlar

2 blokta 2 oda 1 salon daireler halinde yükselen Has Bahçe Kağıthane Konutları metro hattına komşu konumda yer alıyor. Projede çeşitli sosyal imkanlar da bulunuyor.


Özel bir koru ve göl manzarasına hakim Hasbahçe Kağıthane projesinde daire sahiplerine 500 metrekare özenli peyzaj alanları, kapalı spor salonu ve çocuk oyun alanı gibi donatılar sunuluyor. 


Has Bahçe Kağıthane güncel konut fiyatları!


Kağıthane Has Bahçe Evleri fiyatları 386 bin 680 TL'den başlıyor.  Projede  yüzde 15  + yüzde 5 indirim yapılıyor. Kağıthane Has Bahçe Evleri Büyükdere aksı üzerinde oluşturulan bağlantı yollarına yakın, Taksim-Maslak metro hattına bağlanan  Mecidiyeköy - Kağıthane metro hattına komşu konumda yer alıyor. 



Tel:  0212 321 28 44

Web: www.hasbahcekagithane.com

Gizem...