30 / 04 / 2024

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı

Bayram öncesi milyonlarca kişi döviz kurlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Son günlerde düşüşe geçen dolar kuru bugün de güne değer kaybederek başladı. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.



Dolar/TL kuru haftaya değer kayıplarıyla başladı. Dolar endeksi ise şu sıralarda önceki kapanışının yüzde 0,1 üzerinde 104,4 seviyesinde değerleniyor. Peki 8 Nisan 2024 Pazartesi dolar ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Güncel dolar/TL alış satış fiyatı.

FED FAİZ KARARI NE OLUR? FED FAİZ İNDİRİMİNE GİDECEK Mİ?

Analistlere göre; ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz indirimlerinin zamanlaması ve büyüklüğüne ilişkin belirsizliğin devam etmesinin varlık fiyatları üzerinde etkili olmayı sürdürüyor.

Bu hafta ABD'de açıklanacak enflasyon verileri ve Avrupa Merkez Bankası'nın (ECB) faiz kararı başta olmak üzere yoğun veri gündeminin yatırımcıların odağına yerleştiğini söyledi.

Fed'in enflasyonla mücadele kapsamında politika faizini Temmuz 2023'ten bu yana 23 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında tutmasına karşın, geçen hafta açıklanan verilerin ekonomik aktivitedeki güçlü duruşa işaret ettiğini aktaran analistler, bu durumun bankanın haziranda faiz indirimine gidebileceğine yönelik fiyatlamaları zayıflattığını dile getirdi.

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 8 NİSAN 2024 DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KAÇ TL? SON DAKİKA DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

8 Nisan 2024 dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel dolar kurunu merak ediyor. Bugün dolar ne kadar? 8 Nisan 2024 dolar kaç lira? Güncel dolar kaç TL? soruları yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Dolar/TL kuru saat 17:14 itibariyle alış fiyatı 32,093 lira, satış fiyatı 32,29 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 34,704 lira, satış fiyatı ise 34,99 liradan değerleniyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0837 bandında hareket ediyor.
 

Gram altının 3.500 TL olacak diyen İslam Memiş tarih verdi! Altın alıp atmak isteyenlere kırmızı kodla uyarı geldi!

Dolarlarımızı satalım mı? sorusuna ünlü ekonomistten net yanıt geldi! Dolar yıl sonunda tam tamına bu kadar olacak

Geri Dön