01 / 05 / 2024

kağıthane konut projesi 2015

kağıthane konut projesi 2015

Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Ön talebin toplandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikası konut oluyor!

Coşkun Sucuk Kağıthane fabrikasının bulunduğu alan 12 bin metrekare büyüklüğünde. Bu alanın konut markalarının yakın takibinde olduğunu, konut ve rezidans projesi olarak değerlendirileceğini söyleniyor...

Servet GYO Kağıthane Flatofis'in yüzde 50'sini aldı!

Servet GYO Kağıthane Flatofis Projesi'nde inşa edilecek yapıların yüzde 50'sini satın almak üzere Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile gayrimenkul satış vaadi sözleşmesi imzaladı...

Genyap Kağıthane 7000'de yeni yaşam fırsatı!

Genyap İnşaat tarafından hayata geçirilen Genyap Kağıthane 7000 projesi Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. Projede yatırım yapmak isteyenlere yeni yaşam fırsatı sunuluyor.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Seba Suites Kağıthane konut fiyatları!

Seba Suites projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon seçeneklerinde konutlara yer veriliyor. Seba Suites Kağıthane konut fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL'den başlıyor...

Nef Kağıthane 05 nerede?

Nef Kağıthane 05 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde toplamda 96 adet daireden meydana geliyor. Peki Nef Kağıthane 05 nerede inşa ediliyor?

Nef Kağıthane Evleri satılık!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi, İstanbul Avrupa Yakası Cendere Mahallesi'nde Beysa Lojistik'in arka tarafında inşa ediliyor. Nef Kağıthane Evleri satılık daire fiyatları 368 bin TL'den başlıyor.

NEF Kağıthane 05 satış ofisi iletişim!

NEF Kağıthane 05 projesi NEF imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek "Şimdi al 2019'da öde'' kampanyası uygulanıyor...

Nef Kağıthane 05 fiyat!

Toplam 96 adet daireden meydana gelen Nef Kağıthane 05 projesi 4 blok şeklinde yükseliyor. Projede 31 Ekim'e kadar sürecek yeni bir ödeme kampanyası başladı. İşte Nef Kağıthane 05 fiyat...

kağıthane konut projesi 2015 Haberi

kağıthane konut projesi 2015

Ön talep toplanan Ege Yapı Kağıthane projesi Eylül ayında satışa çıkacak. Projede rezidans, ofis, sosyal yaşam alanları ve ticari üniteler olacak. 


Ege Yapı daha önce Batışehir ve Pega Kartal gibi projelere imza attı. Yeni Kağıthane projesi Türk Telekom Arena’nın karşısında konumlandırılıyor.


Ege Yapı Kağıthane projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alacak. Projede fiyat ve ödeme planı henüz belirlenmedi. 


Ege Yapı Kağıthane projesinden Kağıthane, Levent, Maslak, Mecidiyeköy, Taksim, Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına yakın konumda yükseliyor. Ayrıca proje E-5, TEM otoyolu gibi ana arterlere kolay ulaşım sağlamak mümkün. 


Ege Yapı Kağıthane projesindeki ofislerin alanları 50 - 99 metrekare, 100 - 199 metrekare, 200 metrekare ve üzeri olarak, dükkanların alanları...