05 / 05 / 2024

kağıthane toki projeleri

kağıthane toki projeleri

Bir milyonuncu konutun anahtar teslimini gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Kağıthane projesinin detayları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Kağıthane projesinin detayları belli oldu. Proje 36 milyon TL'ye mal olacak.

TOKİ Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Kağıthane projesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Kağıthane projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Kağıthane'de 300 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Kağıthane'deki 12 markalı konut projesi! 

Kağıthane-Cendere Caddesi hattında son 5 yılda konut ve ofis projeleri artış gösterdi. Büyük küçük birçok firma bölgede proje üretmeye devam ediyor..

Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projeleri geliyor!

2017 yılı Aralık ayında Yör Palas Acıbadem projesini teslim edecek olan Yör Group, iki yeni proje hazırlığında. Firma, Yör Palas Çengelköy ve Yör Palas Kağıthane projelerinin inşaatına 2018 yılında başlamayı planlanıyor.

Tahincioğlu Bomonti, İstinye ve Kağıthane projeleri yolda!

Gayrimenkulde agresif büyüme politikası izleyen Tahincioğlu, 3 yılda sektörünün ilk 5 büyük oyuncusu arasına girdi. “Gayrimenkulde liderliği hedefliyoruz” diyen Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tahincioğlu, yılın son çeyreğinde Bomonti, İstinye ve Kağıthane projelerini görücüye çıkaracak.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO ve İnter TOKİ'nin Kağıthane arsa ihalesinden çekildi.

TOKİ Kağıthane Arıcılar arsasına rekor teklif!

TOKİ'nin Kağıthane Arıcılar arsasına yüzde 60 kurum payı ile rekor teklif geldi.

kağıthane toki projeleri Haberi

kağıthane toki projeleri

Bir milyonuncu konutun anahtar teslimini gerçekleştirerek dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul projeleri için start verdi.

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirecek olan TOKİ, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde inşa edecek.

İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren proje Osmanpaşa Mahallesi'nde yükselecek. Merakla beklenen İstanbul Kağıthane projesi dönüşüm projesi olarak yükselecek.

İhalesi bugün saat 14:30'da yapılacak olan TOKİ Kağıthane Osmanpaşa projesinde altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesindeki ihale ilanı şu şekilde:


İKN    :    2021/313091 
1-İdarenin
a) Adı    :    T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI
b) Adresi    :    Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent ÇANKAYA/ANKARA
c) Telefon ve faks numarası    :    3125652000 - 3122667748