02 / 05 / 2024

kağıthane vadisi Blox Haliç III

kağıthane vadisi Blox Haliç III

Iglo Architects tarafından tasarlanan, 9.500 metrekare inşaat alanına sahip Blox Haliç III projesi, Kağıthane Vadisi’ne hakim, geniş ve ferah yaşam alanları, sosyal olanakları ve açık havada manzaranın keyfine varılacak teraslarıyla, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir yaşam vadediyor.

Mevlüt Uysal, Kağıthane'deki ulaşım projelerini inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Kabataş-Kağıthane-Mahmutbey metrosu, Gayrettepe-3. Havalimanı metrosu ve Cendere Vadisi Düzenleme Projesi'ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Kağıthane Cendere son 5 yılın en gözde yatırım merkezi!

Kağıthane'de son 5 yılda konut ve ofis projelerinde fiyatlar yüzde 87 oranında arttı. Cendere Vadisi boyunca bölgede gelişim süreci devam ediyor. 

Blox Haliç 3 Kağıthane fiyatları!

Blox Haliç 3 projesi İstanbul Kağıthane'de Efektif Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede fiyatlar minimum 229 bin TL'den başlıyor...

Kağıthane Blox Haliç 3 satışa çıktı!

Efektif Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Kağıthane’de hayata geçirilen Blox Haliç 3 projesi satışa sunuldu. Toplam 9 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip projede daire fiyatları 299 bin TL ile 1 milyon 287 bin 418 TL arasında değişiyor.

Blox Haliç III projesini Iglo Architects tasarladı!

Iglo Architects tarafından tasarlanan, 9.500 metrekare inşaat alanına sahip Blox Haliç III projesi, Kağıthane Vadisi’ne hakim, geniş ve ferah yaşam alanları, sosyal olanakları ve açık havada manzaranın keyfine varılacak teraslarıyla, şehrin merkezinde konforlu ve modern bir yaşam vadediyor.

Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı değerleniyor!

Fabrikadan dönüşümün hız kazandığı İstanbul'da Seyrantepe-Cendere Vadisi ve Kağıthane aksı ön plana çıktı. Bölge Levent ve Maslak hattına yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Egeyapı Group Kağıthane projesinde son durum ne?

Cendere Vadisi'nde Adil Işık Fabrikası'nın yanında inşa edilecek Egeyapı Group Kağıthane projesinde satışlar yaz sonuna kadar başlayacak. Projede stüdyodan 4 oda 1 salona kadar konut seçenekleri yer alacak.

Kağıthane Flatofis Cendere!

Kağıthane Flatofis Cendere projesi Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olma özelliği taşıyor. 8 kat şeklinde yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde yükseliyor.

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgileri!

Servet Kağıthane Flatofis ulaşım bilgilerine göre proje TEM ve E5’e yakın bir konumda yükseliyor. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'nin Cendere Vadisi üzerinde inşa edilen proje 8 kattan oluşuyor.

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi!

Sinpaş Flatofis Kağıthane projesi Cendere Vadisi üzerinde inşa ediliyor. Türkiye’nin ilk A+ yatay ofisi olarak geliştirilen projede yer alan ofisler müstakil kullanıma uygun bir mimariye sahip.

Dap Vadisi Kağıthane!

Dap Vadisi Kağıthane projesinde çeşitli imkanlar sunuluyor. Fiyatların 193 bin TL'den başladığı projede ofislerin alanları 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişiyor. Projede 400 adet ofis satışa sunuldu.

Kağıthane DAP Vadisi projesi!

Kağıthane DAP Vadisi projesi içerisinde yer alan ofislerin alanları 21 metrekareden başlayıp, 330 metrekareye kadar yükseliyor. Proje lokasyon olarak; İstanbul Avrupa yakası Kağıthane-Şişli'de konumlanıyor...

Kağıthane, Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı!

Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ı ziyaret etti. Yılmaz, "Bölgeyi adeta bir Dap Vadisi’ne dönüştürüyoruz. Kağıthane, Silikon Vadisi gibi Dap Vadisi olarak anılmaya başlandı" dedi.

kağıthane vadisi Blox Haliç III Haberi

kağıthane vadisi Blox Haliç III

Birbirinden farklı ölçeklerde ve fonksiyonlarda ödüllü mimari ve iç mimari projelere imza atan Mimar Zafer Karoğlu ve Mimar Esen Akyar ortaklığındaki Iglo Architects’in tasarladığı, Efesan Grup’un yatırımıyla hayata geçirilen Blox Haliç III projesi, İstanbul’un önemli merkezlerinden biri olan Kağıthane’de finans ve iş çevrelerinin yoğun olarak yer aldığı Beşiktaş, Mecidiyeköy, Maslak ve Levent’e yakın eşsiz konumuyla yeni bir yaşam sunmayı hedefliyor.


TEM - Kağıthane bağlantısına yakınlığı ile dikkat çeken, 9.500 m² inşaat alanına sahip ve 1.550 m²’lik bir arsa üzerinde yer alan Efesan Blox Haliç projesi; 2+1, 1+1 ve 3+1 dairelerden oluşuyor.


Çok eğimli, dar ve uzun bir arazi üzerine inşa edilen projenin dezavantajlı görünen bu durumunu tasarım çözümleriyle fırsata dönüştürmeyi başaran Iglo Architects, yapının girişini oluşturan üst yolu, binaya genişçe bir...