16 / 05 / 2024

Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi

Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi

Sıra Evler Kağıthane fiyatları 235 bin liradan başlıyor. 87 adet konuttan meydana gelen Yeşildağ Sıra Evler projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

TOKİ'den Kağıthane'ye 300 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane projesi için düğmeye bastı.

İBB'nin Kağıthane’ye kreş projesi reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi kapsamında Kağıthane’de hiçbir mülkiyete konu olmayan 2 bin 100 metrekarelik parsele kreş yapma isteği AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

TOKİ'den Kağıthane'ye 694 yeni konut geliyor!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kağıthane Yahya Kemal Mahallesi projesi için start verdi.

Binali Yıldırım: Kağıthane'ye 3 metro geliyor!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Kağıthane'ye 3 metronun geleceğini açıkladı. 

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Kağıthane Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı tamamlanıyor!

Kağıthane'ye yeni bir hizmet kompleksi kazandırılacak. Merkez Mahallesi’nde hayata geçirilecek Kültür Merkezi ve Katlı Otopark'ın inşaatı başladı.

İVA İnşaat'tan Bahçelievler ve Kağıthane'ye yeni proje!

İVA İnşaat, kentin merkezinde uygun fiyatlarla, konut sahibi olmak isteyenlere karlı bir yatırım fırsatı tanıyor. Yılda bin 500 konut inşa etmeyi planlayan İVA İnşaat Bahçelievler ve Kağıthane’de yapılacak yeni inşaat projelerine imza atacak.

Kağıthane'ye yeni sosyal hizmet merkezi!

Sosyal Belediyecilik anlamında bir çok önemli çalışmaya imza atan Kağıthane Belediyesi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü ile yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Sur Yapı'dan Kağıthane'ye 240 konutluk yeni proje!

Sur Yapı, İstanbul Kağıthane'de Axis İstanbul'un yanında 240 konut ve 24 mağazadan meydana gelen yeni projesine hazırlanıyor...

Kağıthane Sultan Selim Mahallesi Kültür Kompleksi açıldı!

Kağıthane Belediyesinin Kağıthane'ye kazandırdığı son ve en önemli kültür alanlarından biri olan Sultan Selim Mahallesi Kültür Merkezi kapılarını açtı.

İva Yapı, İva Flats ve İva Suites ile Kağıthane'ye imzasını atıyor!

Kağıthane'de inşa ettiği projelerle sektöre hızlı bir giriş yapan İva Yapı'nın İva Flats ve İva Suites projelerinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

İva Yapı'dan Kağıthane'ye 2 yeni proje!

İva Yapı; İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane bölgesinde yer alan 2 yeni projesini satışa çıkardı. İva Yapı Kağıthane projelerinin isimleri; İva Suites ve İva Flats olarak belirlendi.

Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi Haberi

Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi


İstanbul Kağıthane'ye bağlı Talatpaşa Mahallesi'nde yükselen Yeşildağ Sıra Evler projesi Yeşildağ İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Yeşildağ Sıra Evler projesi dört blokta 87 adet konuttan meydana geliyor. Yeşildağ Sıra Evler projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 3+2 dubleksler yer alıyor.



Sıra Evler Kağıthane fiyatları!


Sıra Evler Kağıthane fiyatları 1+1 dairelerde 235 bin lira, 2+1 dairelerde 295 bin lira, 3+1 dairelerde 395 bin liradan başlayarak değişiyor.


Kağıthane Yeşildağ Sıra Evler teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirtiliyor. Yeşildağ Sıra Evler'de yüzde 50 peşinatla, 36 ay sıfır faiz taksitli ödemeler yapılıyor.



Tel: 444 9 344 / 0 (212) 210 93 44

Web: http://www.yesildaginsaat.com/

Gülcihan...