03 / 05 / 2024

Kahini Roubini dolar kuru açıklaması

Kahini Roubini dolar kuru açıklaması

Piyasalarda Kriz Kahini olarak bilinen ekonomist Nouriel Roubini’den dolarla ilgili kritik bir yorum geldi. Roubini, doların da kur savaşlarına katıldığını yazdı.

Altın Kahini İslam Memiş dolar yatırımcılarını uyardı! Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir

Altın ve dolar açıklamalarında bulunan İslam Memiş'ten kritik bir açıklama geldi. Dolar yatırımcılarına seslenen Memiş, ''Bu fırsatlar yıl sonuna kadar gelmeyebilir'' dedi.

Doların kahini Selçuk Geçer'den çarpıcı açıklama: Doları geleceği gün yüzüne çıktı! Aman sakın bunu yapmayın!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in kahin gibi çıkardığı öngörüler, dolar yatırımcıları arasında büyük bir merak uyandırdı. Ekim, Kasım ve Aralık aylarının önemini vurgulayan Geçer, dolar sahiplerine "Dolarınızı sakın satmayın!" uyarısında bulunuyor.

Dolar Kahini Selçuk Geçer'den sürpriz açıklama! Doların füze gibi fırlayacağı tarih netleşti! Kemerlerinizi bağlayın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak yatırımcıların yükseliş için hazırlıklı olmalarını söyledi.

Altın ve dolar ikinci turda ne olacak? İslam Memiş yeni trendi açıkladı! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Piyasaların gözü 14 Mayıs seçimlerine çevrilmişti. Seçim sonrası altın ve dolar kurunda hareketlilikler görülürken, Altın ve piyasa Kahini İslam Memiş, ikinci turda altın ve doların nasıl olacağını açıkladı. İşte yeni trend...

Altın kahini İslam Memiş bir konuştu pir konuştu! Dolar o tarihte 25 TL'ye uçacak!

İslam Memiş, dolar kurunda yeni bir rekor beklentisini dile getirdi. Memiş'in açıklamasına göre dolar, belirtilen tarihte 25 TL'ye ulaşacak.

Altın 2.000 doları gördü! Altın alalım mı? sorusuna acil yanıt Altın Kahini İslam Memiş'ten geldi

Altın fiyatları haftanın yeni işlem gününe yukarı yönlü başladı. Altının ons fiyatı 2000 doları görmesi ile yatırımcılar altın alalım mı? sorusunun yanıtını merak ediyor.

Dolarda adeta 7 şiddetinde deprem! Bu rakamı duyanın resmen aklı gitti! Dolar kahini tarih vererek uyardı

Dolar kurunda yaşanan ve bir türlü önüne geçilemeyen kur dalgalanmasına ilişkin vatandaşın aklına 'Dolar yükselecek mi, düşecek mi?' soruları geldi. Konu ile alakalı açıklama yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Dolar, O tarihte 27 TL olacak açıklamasını yaptı.

Kriz kahini kripto paranın akıbetini açıkladı! İşte detaylar!

Kriz kahini olarak da bilinen ekonomist Nouriel Roubini, kripto paralar için o senaryoyu yazdı. İşte detaylar!

Dolar kahini olan ekonomist, dolar için tek tek tahmin verdi! Dolar 25 TL olacak dedi! Yatırımcıları peş peşe uyardı!

Dolar kuru hakkında birtakım açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer, yeni açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düştü. Son bir haftaya dikkat çeken uzman isim, yatırım aracı olarak değerlendirilen dolar için önemli bir açıklama yaptı.

Ne altın ne de dolar! İslam Memiş altını çizerek uyardı! Buna yatırım yapan kazançlı çıkacak

Altın Kahini İslam Memiş, yatırımcıları uyararak, kazançlı çıkacakları yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar...

'Doların sonu geliyor'

Kriz kahini ekonomistten ABD'nin para birimi doların tahtının sarsıldığı açıklaması geldi. Roubini'ye göre Çin para birim yuan doların tahtını sallıyor.

Dolar 25 TL olacak! Piyasa Kahini İslam Memiş ilk ve son kez tarih verdi! Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın

Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? sorusunun yanıtını araştıranlar için Piyasa Kahini İslam Memiş doların 25 TL olacağını söyledi. Elinde 1 doları bile olanlar hemen baksın.

Dolar için korkutan senaryo gün yüzüne çıktı! Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın

Altın ve piyasa Kahini İslam Memiş, dolar için korkutan senaryoyu açıkladı. Dolarda resmen deprem olacak! Tarih net, rakam belli! Hemen bakın...

Kahini Roubini dolar kuru açıklaması Haberi

Kahini Roubini dolar kuru açıklaması

New York Üniversitesi Ekonomi Profesörü Nouriel Roubini’den kur açıklaması geldi.


Nouriel Roubini, doların da kur savaşlarına katıldığını yazdı.


Project-Syndicate için bir makale kaleme alan Roubini, güçlenen doların Fed'in sırf faiz politikasından çıkışını öteleyeceği ve yavaşlatacağını öngördü.


Ünlü ekonomist kur savaşlarının ticaret savaşlarına dönüşebileceği konusunda uyarırken hükümetleri iç talebi canlandırıcı adımlar atmaya çağırdı.


Dünya gazetesinin haberine göre Roubini, “dolar, ikili mali ve cari açık, yükselen enflasyon, yavaşlayan büyüme, stokların artması, iç ve dış borcun artması ve politik istikrarsızlık gibi ekonomik ve finansal kırılganlıkları olan gelişmekte olan ülkelerin para birimleri karşısında da nispeten yükseldi. Çin bile geçtiğimiz yıl para biriminin dolar karşısında zayıflamasına izin verdi ve toplam çıktı büyümesini yavaşlaması hükümetin yuanı daha da zayıflatmasına ikna edebilir. Bu arada ticaret fazlası ise tekrar yükseliyor çünkü...