02 / 05 / 2024

kahraman cengiz

kahraman cengiz

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

Aliağa'da kentsel tasarıma ihtiyaç var!

Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş Konut Yapı Kooperatifi Başkanı Kahraman Cengiz, "Aliağa eskiden küçük bir yerken şimdi büyük bir kent oldu." dedi.

Muzaffer Kahraman: İnşaat sektöründe hareketlenme yaşanacak!

İnşaat sektörünün güven ve istikrar ortamından çok daha fazla etkilendiğini belirten Ödül Yapı Genel Müdür Yardımcısı Muzaffer Kahraman, seçim sonuçlarının sektöre ciddi bir hareketlilik katacağını vurguladı.

Asım Cengiz: Zigana Tüneli'ni mahkeme durdurdu!

Zigana Tüneli ihalesi mahkeme kararıyla iptal edilmişti. İhalenin iptaline 'Karayolları Sevenler Derneği' ismiyle Ulaştırma Bakanı Feridun Bilgin'e gönderilen bir mektubun da etkili olduğu iddialarına Cengiz İnşaat sert çıktı.

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Kahraman İnşaat Tekstil Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kahraman tarafından 20 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Akın Sokak'ta kuruldu.

Cengiz Ergün Atatürk Kent Park'taki çalışmaları inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Cengiz Ergün, Atatürk Kent Park içinde yer alan motorlu zipline, ip parkuru, tırmanma duvarı ve atlama kulesi eğlence araçlarının kurulum çalışmalarını inceledi.

Fikri Işık, Cengiz Topel Havalimanı'nda inceleme yaptı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kartepe ilçesindeki Cengiz Topel Havalimanına Aletli İniş Sistemi (ILS) konulması için yapılan çalışmaları inceledi.

Cengiz İnşaat'a Hüseyin Avni Paşa Köşkü için suç duyurusu!

Cengiz inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz'in, doğal sit alanı olan Üsküdar'daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Korusu'nda iş makineleriyle çalışma başlamıştı. CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri Cengiz İnşaat'a suç duyurusunda bulund

Çekmeköy Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı!

Çekmeköy'de hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan Hacı Fatma Talip Kahraman Camii’nin temeli atıldı. Temel atma törenine; İlçe Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Çetin de katıldı...

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi 2017'de açılacak!

Kestel Rafet Kahraman Devlet Hastanesi protokolü, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile Sunteks Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kahraman tarafından imzalandı.

Soma, Cengiz Ergün'den kalıcı yatırım bekliyor!

Manisa'da yapılan yatırımların ardından Soma'dan tam destek alan Cengiz Ergün'ün Cadde ve Sokaklarda sohbet eden vatandaşlar Hala Soma'ya geri dönüş olmuyor.

Kocaeli Hacı Fatma Kahraman Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde hayırseverler tarafından yaptırılan Hacı Fatma Kahraman Camii'nin açılışına katıldı.

Cengiz Ergün Turgutlu kapalı pazaryerini inceledi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Turgutlu kapalı otopark ve pazaryerinde süren çalışmaları inceledi. Ergün projenin Turgutlu için çok önemli olduğunu dile getirdi.

kahraman cengiz Haberi

kahraman cengiz


Aliağa Yapı Kooperatifleri Birliği Eski Başkanı Kahraman Cengiz, kooperatiflerin öneminin insanların ihtiyaçlarına dayalı olarak ortaya çıkmasından ileri geldiğini belirterek, "Kooperatifler toplumun her zaman ihtiyaç duydukları oluşumlardır" dedi. Cengiz, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, kooperatiflerin yapıları gereği herkese açık kuruluşlar olduğunu belirtti. Aliağa'da uzun yıllardır sürdürülen yapı konut kooperatifçiliği faaliyetlerinin oldukça başarılı biçimde hayata geçirildiğini ve halktan çok iyi destek gördüklerini ifade eden Cengiz, Kooperatifçiliğin Aliağa'da iyi bir imaja sahip olduğunu vurguladı. 


"YENİ İMAR ALANLARI GEREKLİ" 


Aliağa'nın sürekli gelişen bir sanayi kenti olduğunu ve artan nüfusla beraber kentleşmenin de hızlandığını hatırlatan Cengiz, kentleşmenin beraberinde getirdiği ihtiyaçlara yönelik kentsel dönüşüm ve yeni imar alanları çalışmaları yapılması gerektiğine dikkat çekti. 


Aliağa'nın geleceğe yönelik bir kentsel tasarıma ihtiyacı olduğunu ifade eden Körfez Beş...