04 / 05 / 2024

Kahramankazan belediyesi otel ihalesi

Kahramankazan belediyesi otel ihalesi

Kahramankazan Belediyesi, Kayı Mahallesi'ndeki termal otel ve arsasını ihale ile satıyor. İhale 23 Şubat'ta yapılacak..

Ankara Kahramankazan'da 232 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor! 

Ankara Kahramankazan Belediyesi, Ankara ili, Kahramankazan ilçesi, Kayı ve Saraç Mahallelerinde bulunan 2 adet arsayı satıyor. Peki Kahramankazan'daki arsaların fiyatları ne kadar? 

Gelibolu Belediyesi otel imarlı arsa satacak!

Gelibolu Belediyesi, Hoca Hamza Mahallesi'nde yer alan otel alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 2 kat otel imarlı arsanın satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi düğmeye bastı: 128 odalı yeni otel geliyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Karaseli ilçesine 128 oda kapasiteli otel projesi için harekete geçti. Otelde 72 standart oda ve 56 suit oda ile toplam 128 oda yer alacak.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Kahramankazan Belediyesi'nden Ankara'da satılık 4 arazi! Metrekare fiyatlarına inanamayacaksınız!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan'da yer alan  4 adet araziyi satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Antalya'da 5 yıldızlı otel için yıkım kararı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan otel için bahçesinden yol geçmesi nedeniyle yıkım kararı alındı. Yıkım için otele gelen Manavgat Belediyesi yetkileri, otel personeliyle gerginlik yaşadı.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Van'da yüzen otel projesine onay geldi!

Van Edremit Belediyesi'nin turizmi canlandırmak için hayata geçireceği otel projesine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nda onay geldi. 

Kahramankazan belediyesi otel ihalesi Haberi

Kahramankazan belediyesi otel ihalesi

Kahramankazan Belediye Başkanlığı tarafından Kayı Mahallesi'nde yer alan termal otel ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 21 milyon 300 bin TL olarak belirlenen otel ve arsası için ihale 23 Şubat 2018 Cuma günü saat 11.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

TERMAL OTEL VE ARSASI SATILACAKTIR

Kahramankazan Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Kazan Belediyesine ait İlçemiz sınırları içerisinde bulunan Kayı Mahallesi tapulamasına kayıtlı 1(bir) adet Termal Otel ve Arsası, 2886 sayılı Devlet ihale Kanununun 35/a maddesi gereğince Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.

2 - Satışı yapılacak taşınmazın mahallesi, cinsi, ada, parsel, yüzölçümü, metrekare bedeli, toplam metrekare bedeli ve geçici teminat bedeli aşağıya çıkarılmıştır.

3 - İhale 23.02.2018 Cuma günü saat 11.00’da Belediye Meclis Toplantı Salonunda (16. Kat) Ankara Bulvarı No: 105/1 Kahramankazan/ANKARA Encümen...