30 / 04 / 2024

Kahramanmaraş arsa kavgası

Kahramanmaraş arsa kavgası

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinde, arazi anlaşmazlığı nedeniyle oğlu ve gelinini tüfekle öldüren baba gözaltına alındı.

Kahramanmaraş'ta arazi kavgası! 1 ölü!

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olay sonucunda bir kişi hayatını kaybetti. 

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta 7 adet arsa satılıyor! 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Nevşehir, Balıkesir ve Kahramanmaraş'ta yer alan toplam 7 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İşte satış ihaleleri ile ilgili detaylar...

Yatırımcılar dikkat! İki ilde 45 arsa satılacak!

Giresun ve Kahramanmaraş'ta yer alan 45 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 28 Şubat ve 29 Şubat tarihlerinde yapılacak.

İki ilde arsa ve restoran satılacak! 

İki ilde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi düzenleniyor. Satışa çıkarılan gayrimenkuller Adana ve Kahramanmaraş'ta yer alıyor.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

3 ilde 4 arsa ve arazi satılacak! 226.4 milyon TL'lik dev satış!

Antalya, Kahramanmaraş ve Diyarbakır'da yer alan arsa ve araziler satışa çıkarıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanları...

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa 126 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Kahramanmaraş, Mardin ve Van'da 10 adet arsa satışa sunuluyor. Peki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

İki ilde satılık 14 arsa!

Ankara ve Kahramanmaraş'da yer alan toplam 14 arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Ocak'ta yapılacak.

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı!

Kocaeli, Van ve Kahramanmaraş'ta yer alan 4 adet arsa satılıyor. Belediyeler resmen ihale tarihini ve fiyatları açıkladı. İşte arsa satışları ile ilgili detaylar... 

İki ilde satılık 2 arsa!

Kahramanmaraş ve Van'da yer alan iki adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 17 Ocak ve 24 Ocak'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ın o ilçesinde 1.307 metrekarelik arsa satılıyor! 

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 1.307 metrekarelik arsa Belediye tarafından satılıyor. Peki Kahramanmaraş Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Kahramanmaraş'ta 4 taksitle 400 metrekarelik arsa satılıyor!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'ndaki 400,08 metrekare arsayı satıyor. İşte detaylar...

Onikişubat Belediyesi'nden Kahramanmaraş'ta konut imarlı arsa!

Kahramanmaraş İli Onikişubat Belediye Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak.

Kahramanmaraş'ta 1.922 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Aralık'ta! 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde yer alan 1.922,13 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Onikişubat'taki arsanın fiyatı ne kadar? 

Kahramanmaraş arsa kavgası Haberi

Kahramanmaraş arsa kavgası

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinde, arazi anlaşmazlığı sebebiyle bir baba oğlu ve gelinini öldürdü.

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesinde, arazi anlaşmazlığı sebebiyle oğlu ve gelinini tüfekle öldüren baba gözaltına alındı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ilçeye bağlı Döngele Mahallesi'nde, baba Dursun M. (57), iddiaya göre, Antalya'da ikamet eden oğlu Adem M. (29) ile arazi anlaşmazlığı nedeniyle telefonda tartıştı. 

Tartışma üzerine Adem M. eşiyle Antalya'dan yola çıktı ve babasının evine geldi.

Burada da süren tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine baba Dursun M, tüfekle oğlu Adem ve gelini Meryem M'yi (30) vurdu. İhbar üzerine mahalleye 112 Acil Servis ve jandarma ekipleri gönderildi. 

Çevrede güvenlik önlemi alan jandarma ekibi babayı da olayda kullandığı tüfekle gözaltına aldı. Olayın ardından sinir krizi geçiren aileye sağlık ekipleri müdahale etti.

Siirt'te arazi kavgası: 2...