14 / 05 / 2024

Kahramanmaraş baraj manzaralı mesire alanı

Kahramanmaraş baraj manzaralı mesire alanı

Zengin su potansiyeline sahip Kahramanmaraş, baraj manzaralı yeni mesire alanına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi, Menzelet Barajı kıyısına 130 bin metrekarelik mesire alanı yaptı.

Bakan Yumaklı açıkladı! Kahramanmaraş Kısık Barajı inşaat çalışmaları başladı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş'ta Kısık Barajı inşaat çalışmalarını başlattıklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi bugün!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı ihalesi 29 Temmuz'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Kahramanmaraş Karakuz Barajı inşaatı ihalesi 24 Haziran'da!

Kahramanmaraş Karakuz Barajı ve Sulama İnşaatı (E-İHALE) işi ihalesi 24 Haziran 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Kahramanmaraş Adatepe Barajı 3. Kısım ihalesi yapıldı!

Kahramanmaraş Adatepe Sulaması 3. Kısım inaşatının ihalesi yapıldı. 3. kısım ile birlikte toplamda 239 bin 860 dekar araziye su temin edilecek.

Kahramanmaraş'ta 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı!

DSİ Kahramanmaraş 20. Bölge Müdürü Mevlüt Aydın da Adatepe Barajı'nda gerçekleştirilen ve toplu temel atma programında yer alan yatırımlara ilişkin bilgiler verdi. Konuşmalarından ardından, 364 milyon değerindeki 8 tesisin temeli atıldı.

Kahramanmaraş'a baraj manzaralı yeni mesire alanı!

Zengin su potansiyeline sahip Kahramanmaraş, baraj manzaralı yeni mesire alanına kavuştu. Büyükşehir Belediyesi, Menzelet Barajı kıyısına 130 bin metrekarelik mesire alanı yaptı.

Adatepe Barajı’nın suyunu taşıyacak kanalların inşaatı ne zaman?

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Adatepe Barajı’nın suyunu Elbistan ve Afşin Ovasına taşıyacak olan kanalların yapımı amacıyla düzenlenen ihalenin sonuçlanmak üzere olduğunu belirtti.

Fatih Mehmet Erkoç Menzelet Mesire Alanı'nı inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Bu mesire alanımızı en kısa sürede halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz. Baraj manzaralı çok güzel bir mesire alanı olacak” dedi.

Çetintepe Barajı'nda inşaat çalışmalar devam ediyor!

Adıyaman, Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta olmak üzere 668 bin 160 dekar zirai araziyi suya kavuşturacak Çetintepe Barajı inşaatında yüzde 18 fiziki gerçekleşme sağlandığı bildirildi.

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor!

Adıyaman'da baraj manzaralı cami yapılıyor. Adıyaman'da Türkiye'de yeri kesin olarak bilinen iki sahabeden birisi olan Sahabe Saffan Bin Muttul'ın kabrinin bulunduğu alana baraj manzaralı cami yapılıyor.

Kahramanmaraş'ta Hasanali Barajı Projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

DSİ 20 'inci Bölge Müdürlüğü tarafından, Hasanali Barajı ve Söğütlü Barajı hazır beton santralleri projesi yapımı için 18 Aralık 2014 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.

Kahramanmaraş OSB'de 56 işletme tapusunu alacak!

Kahramanmaraş'ta baraj gölü kenarında, başta tekstil ve çelik mutfak eşyası sektörü olmak üzere 3 bin 200 dönüm yatırım alanı üzerindeki sanayi tesislerinde istihdam edilen 6 bin 567 kişinin yüzünün güldüğü OSB'de, tapu sevinci yaşanıyor.

Kahramanmaraş baraj manzaralı mesire alanı Haberi

Kahramanmaraş baraj manzaralı mesire alanı

Zengin su potansiyeline sahip Kahramanmaraş, baraj manzaralı yeni mesire alanına kavuştu. Mezopotamya ve Anadolu kültür havzalarının önemli buluşma noktalarından biri olan Kahramanmaraş'ın, akarsuları, göletleri ve barajlarıyla sahip olduğu su potansiyelini değerlendirmek için harekete geçen Büyükşehir Belediyesi, Menzelet Barajı kıyısına 130 bin metrekarelik mesire alanı yaptı.


"Menzelet Mesire Alanı" adı verilen tesis, Kurban Bayramı'nda vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak. Su sporları ve turizmi açısından önem taşıyan bölgeyi ziyaret edenler kayıkla gezinti, olta balıkçılığının yanı sıra piknik yapma imkanı bulacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehrin gürültüsü ve stresinden uzaklaşmak isteyenlerin baraj manzaralı mesire alanını tercih edebileceğini söyledi. Mesire alanından faydalananların, aileleriyle huzurlu bir ortamda tabiatla iç içe zaman geçirebileceğini ifade eden Erkoç, şöyle konuştu:"Mesire alanını Kurban Bayramı öncesi...