17 / 05 / 2024

kahramanmaraş belediye projeleri

kahramanmaraş belediye projeleri

Kahramanmaraş'ta trafiği rahatlatacak köprü ve tünel kavşak projeleri bitti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, gerçekleştirilecek olan projelerle Kahramanmaraş'ı gerçek manada Büyükşehire dönüştüreceklerini açıkladı.

Son dakika müjdesi: Belediye o ildeki dar gelirlilere 80 metrekare, 2+1 ücretsiz konut verecek! 

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz maddi durumu iyi olmayan 40 depremzedeye ücretsiz deprem konutu verileceğini ilan etti. Yaklaşık 80 milyon TL'lik proje kapsamında inşa edilecek konutlar, depremzedelere ücretsiz dağıtılacak.

Kahramanmaraş Kültürpark'ta kentsel dönüşüm başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör 2022 yılında Kahramanmaraş'ta yapmayı planladıkları kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Kahramanmaraş Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Tekke'de kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Hayrettin Güngör Kahramanmaraş için projelerini açıkladı!

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, düzenlenen proje tanıtım toplantısında yeni dönem için hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıkladı.

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Samsun'un mega projeleri Sivas'a örnek olacak!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın'ın eşi Yurdagül Aydın yaptığı açıklamada Samsun'un projelerden oldukça etkilendiklerini belirterek, Sivas'ta da bu projeleri uygulayacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş'ın projeleri incelendi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş'ta inşaatı devam eden projeleri inceledi.

Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yaptığı açıklamada Kahramanmaraş Atıksu Arıtma Tesisi'nin yıl sonuna kadar tamamlanacağını söyledi.

Yatırımlar Kahramanmaraş Türkoğlu'nun çehresini değiştirdi!

Kahramanmaraş Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, bölgedeki yatırım ve projelerle ilgili bilgi verdi. Okumuş, yatırımlarla ilçenin çehresinin hızla değiştiğini belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi'nde imar görüşüldü!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda imar planları masaya yatırıldı.

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı gerçekleşti!

Esenyurt Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Esenyurt projeleri masaya yatırıldı.

Kahramanmaraş Onikişubat'ta 6.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Kahramanmaraş Onikişubat'ta bulunan 11 bin 403,36 metrekarelik gayrimenkul belediye tarafından satışa sunuluyor. İhale 25 Nisan'da gerçekleşecek..

Kahramanmaraş Büyükşehir Meclisi 20 Mart'ta toplanacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi Mart ayı toplantısının birinci oturumu 14 Mart 2017 Salı günü gerçekleşti

kahramanmaraş belediye projeleri Haberi

kahramanmaraş belediye projeleri
Kahramanaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Erkoç, trafiği rahatlatacak yol ve kavşak çalışmalarına hız verdi.


Birçok yol ve kavşakta proje çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Başkan Erkoç şunları dile getirdi: "Sümbüllü Vadisiyle ilgili çalışmalarımız, oradaki yol ve köprülü kavşak projelerinin uygulama projeleri bitti ve inşaat ihale işlemine geçtik. Bir yanda ekiplerimiz o bölgedeki çalışmaları hızlı bir şekilde devam ettiriyor. O bölgede imar uygulaması da yapıyoruz bürokratik işlemlerden dolayı biraz uzadı ama en kısa zamanda ulaşıma açacağız inşallah. Ulu Cami tarafındaki tünel kavşak çalışmamızın projesi bitti, inşaat ihale kısmına geçtik. Anadolu Lisesi kavşağı, Doğukent kavşağı ve Emniyet kavşağında köprülü kavşak çalışmaları gerçekleştireceğiz. Devam eden kavşak çalışmalarımız var. Genç Osman Caddesi ile Turgut Özal Bulvarı'nın kesiştiği noktada gerçekleştireceğimiz kavşak çalışmasında problem olan...