18 / 05 / 2024

Kahramanmaraş belediyesi toki projesi

Kahramanmaraş belediyesi toki projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslimi başladı.

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar!

Kahramanmaraş Belediyesi 20 itfaiye eri alımı yapıyor! Başvurmak için detay ve şartlar belli oldu. Alımlara ilişkin ayrıntılar haberimizde yer alıyor.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan 215 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Kahramanmaraş Elbistan TOKİ kura çekilişi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kahramanmaraş Elbistan projesinde yer alan konutların kura çekilişi 14 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirilecek. Projede 215 adet konut yer alıyor. 

Arnavutköy Belediyesi TOKİ'ye arazi mi sattı?

Arnavutköy Belediyesi, 2015 yılında Kanal İstanbul’un merkezindeki 100 arazisini 150 milyon TL bedelle TOKİ’ye satmıştı. İddialara göre TOKİ arazi ücretini Belediye'ye ödemedi

Kahramanmaraş Millet Bahçesi'nde son durum!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından Pazarcık'ta hayata geçirilen millet bahçesi projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Çeşme Belediyesi TOKİ'den 709 bin TL'ye arsa aldı!

Çeşme’de ilçenin ilk kapalı pazar yeri projesini hayata geçirmek için harekete geçen Başkan Ekrem Oran, “Tamamen Çeşme Belediyesi’nin imkânları ile yapılacak Pazar yerinin arazisini 709.000 TL bedelle satın aldık. Çok yakın zamanda Reisdere Kapalı Pazar Yeri yapımına başlıyoruz" dedi.

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini hayata geçirildi!

Kahramanmaraş'ta TOKİ vasıtasıyla 4 bin 119 konut projesini inşa ettiklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bölünmüş yol uzunluğunu 73 kilometreden 339 kilometreye çıkardıklarını aktardı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi arsa satıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Üngüt'teki 10 buçuk dönüm arsayı satılması için ihaleye çıkardı. Büyükşehir'in kaynak arayışını için bu yolu tercih ettiği bildiriliyor

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 50.8 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı; Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçelerinde yer alan 7 adet gayrimenkulü toplamda 50 milyon 806 bin 423,400 TL bedel ile satışa çıkardı.

Kahramanmaraş Belediyesi'nden 12.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Mülkiyeti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan gayrimenkul 12 milyon 253 bin 606,40 TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ihale tarihi 19 Mart 2019 olarak açıklandı. 

Osmaneli Belediyesi TOKİ Konutları'nı teslim ediyor!

TOKİ tarafından Bilecik’in Osmaneli ilçesinde hayata geçirilen daire ve iş yerleri, hak sahiplerine teslim ediliyor.

Kahramanmaraş'ta Millet Bahçesi açıldı!

Kahramanmaraş Belediyesi tarafından geçen hafta açılan Türkiye'nin ilk Millet Bahçesi, başta Atatürk Havaalanı'nın yerine yapılacak Millet Bahçesi olmak üzere diğer şehirlerdeki benzer projeler yapılacak.

Körfez Belediyesi, TOKİ ile 200 dönümlük arazi için anlaştı!

Körfez Belediyesi, İlimtepe'yi ekonomik yönden canlandıracak olan 200 dönümlük arazi için Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile anlaştı.

Kahramanmaraş belediyesi toki projesi Haberi

Kahramanmaraş belediyesi toki projesi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslimi başladı. Toplamda bin 480 konutun bulunduğu Güneşevler’de bu hafta itibaren 400 evin anahtarı hak sahiplerine teslim edildi. Geriye kalan konutların Ekim ayı sonuna kadar teslim etmeyi planladıklarını kaydeden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutları’nda incelemelerde bulunarak hazır olan konutların anahtarlarını vatandaşlara takdim etti. Başkan Erkoç, “Söz verdiğimiz gibi yapımını tamamladığımız Güneşevler Toplu Konutlarımızda Pazartesi gününden bu yana hak sahibi ailelerimize anahtarlarını teslim ediyoruz. Bu günde Güneşevler Toplu Konutlarımızda hak sahibi ailelerimize anahtar teslimini yaparak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Vatandaşlarımıza ucuz konut verebilmek adına arsa arayışları içerisindeyiz. Toplu konut yapacağımız alanlarda arsayı mümkün olduğunca ucuza indirmeye gayret ediyoruz. Arsa ucuz olursa yapılacak konutların...