05 / 05 / 2024

Kahramanmaraş cezaevi kampüsü

Kahramanmaraş cezaevi kampüsü

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü risk altında!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Karacasu Kampüsü için hasar tespiti raporları mevcut. Raporlara rağmen öğrenciler hasarlı binada eğitime mecbur bırakılıyor…

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Kahramanmaraş Nuri Pakdil Kültür Kampüsü tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nuri Pakdil Kültür Kampüsü'nü tamamlıyor.

Mersin'de eğitim kampüsü gibi cezaevi yapıldı!

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan Tarsus Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü, üretim atölyeleriyle bir fabrikaya benziyor. 

Kocaeli Nuh Eğitim Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Nuh Çimento Eğitim ve Sağlık Vakfı tarafından Yenimahalle’de yıkılan cezaevi yerine yapılacak “Nuh Eğitim Kampüs” inşaatı başladı.

Sincan Cezaevi Kampüsü'ne duruşma salonu inşa edilecek!

Sincan Cezaevi Kampüsü'nde duruşma salonu yapılması hazırlıkları başladı. 900 kişilik duruşma salonu inşaatı için ihaleye çıkılacak.

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Kayseri Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatı ne durumda?

Bünyan İlçesi’nde yapımı devam eden Kayseri/Bünyan Cezaevi Kampüs inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor. Sıddık Akar’dan inşaat ile ilgili bilgi alan yetkililer diğer sorumlu personel ile birlikte cezaevi şantiyesini gezdi

Kahramanmaraş Defterdarlığı'ndan kat karşılığı tarım kampüsü işi ihalesi 16 Aralık'ta!

Kahramanmaraş Defterdarlığı, Dulkadiroğlu'nda kat karşılığı yaptırılacak olan tarım kampüsü için Onikişubat Mahallesi'nde yer alan 8 milyon 434 bin TL'lik arsayı devredecek. İhale 16 Aralık 2014 tarihinde gerçekleştiriliyor...

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı!

Kağıthane Kampüs Ofis ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor...

Premier Ofis Kampüs satış!

Premier Ofis Kampüs satış fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Premier Ofis Kampüs Kağıthane Belediyesi'nin karşısında yer alıyor...

Aydın'da iki eğitim kampüsü kurulacak!

Aydın'daki liseler, kentte oluşturulacak iki eğitim kampüsünde bir çatı altında birleştirilecek. Çeştepe ve Kardeşköy'de kurulacak iki eğitim kampüsünde yurtlar, ortak laboratuvar alanları ile konferans salonları da bulunacak.

Kahramanmaraş cezaevi kampüsü Haberi

Kahramanmaraş cezaevi kampüsü

Kahramanmaraşın Türkoğlu ilçesinde 298 bin metrekarelik bir alan üzerinden temeli atılan cezaevi kampüsündeki Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi hizmete açıldı.

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre, Türkoğlu Açık Cezaevi yanında bulunan alanda 2015 yılında temeli atılan 480 kişilik açık, 2 de bin 322'şer kişilik yüksek güvenlikli L tipi cezaevleri bulunan kampüsünün inşaatı bitti. Adalet Bakanlığı, inşaatın bitmesinin ardından cezaevlerini açmak için personel alımı gibi gerekli çalışmaları tamamladı.

30 Ocak itibariyle Kahramanmaraş E Tipi Kapalı Cezaevi başta olmak üzere çevre illerdeki cezaevlerinde kalan tutuklu ve hükümlülerin L Tipi'ne nakline başlandı. Bin 322 kişilik olan cezaevinde sadece genç ve yetişkin tutuklu ve hükümlüler yer alacak. 29 bin metrekare kapalı alana sahip cezaevinde 20 atölye, 14 derslik, 3 mescit, 2 terzihane, 2...