03 / 05 / 2024

Kahramanmaraş Gayberli

Kahramanmaraş Gayberli

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi müthiş bir projeye imza attı. Bin 550 konutu kamulaştırıp yıkan belediye, yerine herkesin huzur içinde zaman geçireceği bir bahçe yapıyor.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda hummalı çalışma!

Yol yatırımlarına devam edenKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni bulvar açma, yol genişletme ve akıllı kavşak düzenleme çalışmalarına aralıksız olarak sürdürüyor.

Kahramanmaraş Gayberli Kavşağı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Gayberli Kavşağında incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Gayberli'de Millet Bahçesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi müthiş bir projeye imza attı. Bin 550 konutu kamulaştırıp yıkan belediye, yerine herkesin huzur içinde zaman geçireceği bir bahçe yapıyor.

Kahramanmaraş Tekke'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Planladığı projelerle Kahramanmaraş’ta yüzyılın şehircilik hareketini başlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli’den sonra Tekke’ye kazma vurmaya hazırlanıyor. Erkoç, bugünü değil geleceği düşünerek adım attıklarını belirtti.

Gayberli'deki dönüşüm çalışmaları tamamlandı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Gayberli’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgede peyzaj düzenleme çalışmaları başlatıldı

Kahramanmaraş kentsel dönüşümde son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, kentsel dönüşüm çalışmalarının yapıldığı Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Fatih Erkoç Kahramanmaraş'ta rekreasyon alanını inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Gayberli, Hacı bayram Veli mahallelerinde yapılması planlanan rekreasyon alanında incelemelerde bulunarak çalışmalara en kısa sürede başlanacağını söyledi.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümde örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye 'ye örnek oluyor. Erkoç yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'a çok büyük kazanımlar sağlandığını belirtti.

Kahramanmaraş kentsel dönüşümle Türkiye'ye örnek oluyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'ye örnek oluyor.

Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümde sona yaklaşıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Gayberli/ Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallerini kapsayan kentsel dönüşüm çalışmaları tüm Türkiye'ye örnek oluyor.

Gayberli Mahallesi'nde dayanıksız yapıların yerine otopark yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm gerçekleştirilen Gayberli Mahallesi'nde otopark düzenleme çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç söz konusu otoparkta incelemeler de bulundu.

Kahramanmaraş Malik Ejder Mahallesi'nde ilk yıkım gerçekleştirildi!

Basına bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir: "Riskli alan ilan edilmiş olan Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder Mahallelerinde bugün itibariyle yıkıma başladık" dedi

Kahramanmaraş’ta kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Yıkımı yapılacak bölgeyle ilgili bilgi veren Kahramanmaraş Belediye Başkan Yardımcısı Melike Özdemir, riskli alanlara inşa edilen Gayberli, Hacı Bayram Veli ve Malik Ejder mahallelerinde yıkım çalışmasının başladığını bildirdi....

Kahramanmaraş Gayberli Haberi

Kahramanmaraş Gayberli

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın destekleriyle yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Gayberli bölgesinde riskli yapı olarak belirlenen bin 550 konutu kamulaştırarak yıktı. Yıkılan binaların alanına 2 bin 500 tür ağacın bulunduğu Millet Bahçesi yapıyor. Hacı Bayram Veli Mahallesi'nde 180 bin metrekarelik alana yapılan bahçeyi gezecek vatandaşların gönüllerinin rahatlayacağını söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bahçenin içinde şelale ve doğal taşlarla işlenmiş su havuzları, dağ kızağı, çocuk oyun alanları, spor alanları, yürüyüş yolları, oturma birimleri, biyolojik gölet, kafeterya ve seyir terasının yer alacağını söyledi. Yaklaşık 80 bin metrekarelik alana da 350 adet hobi bahçesi kurduklarını söyleyen Başkan Erkoç, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden hobi bahçelerindeki ahşap evlerin...