23 / 07 / 2024

Kahramanmaraş gıda ihrisas osb

Kahramanmaraş gıda ihrisas osb

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Türkoğlu ilçesine hayata geçireceği Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için bir toplantı gerçekleştirildi.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 2022 Projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vadeyle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri bütününde Kahramanmaraş’ta da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Kahramanmaraş Göksun Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Kahramanmaraş Göksun'da 376 konut inşa ediliyor! 

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Göksun’da temeli atılan sosyal konutların inşasına başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçen projede 376 konut inşa edilecek. 

Kahramanmaraş Göksun’da sosyal konutların temeli atıldı! 

Kahramanmaraş Göksun’da inşa edilecek olan sosyal konutlarının temeli atıldı. 

Kahramanmaraş Gıda İhtisas OSB için halkın görüşü alınacak!

Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Projesi için halkın görüşü alınacak. Halkın katılım toplantısı 11 Aralık 2018 tarihinde saat 14.00'te yapılacak...

Kahramanmaraş-Göksun'da acele kamulaştırma!

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından, Kahramanmaraş-Göksun Devlet Yolu yapım çalışmaları kapsamındaki ada ve parsel numaraları gösterilen taşınmazların acele kamulaştırılması kararı verildi.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun 24 derslikli lise inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi bugn saat 14:30'da gerçekleşecek.

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada!

Kahramanmaraş Göksun'da sosyal tesis inşaatı son aşamada Fatih Mehmet Erkoç, Göksun ilçesinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ Kahramanmaraş Göksun'da 24 derslikli lise yaptıracak!

TOKİ Kahramanmaraş Göksun Yenimahalle Beylik Mevkii 24 derslikli anadolu lisesi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ikmal işi ihalesi 29 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi açıldı!

Tambulut Gıda İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Orkide Sokak Şubesi, Akay Tambulut tarafından 800 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos'ta Avcılar'da kuruldu

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adapalas Gıda Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Ömer Sarıkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ağustos tarihinde Büyükada, Maden Mahallesi'nde kuruldu

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükdere Kasrı Gıda Turizm Anonim Şirketi, Aydın Kaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Şişli, Meşrutiyet Mahallesi, Ebekızı Sokak'ta kuruldu

Özeksen Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeksen Turizm Otomotiv İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Çalışkan tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Şişli, Gülbahar Mahallesi'nde kuruldu

Kahramanmaraş gıda ihrisas osb Haberi

Kahramanmaraş gıda ihrisas osb

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin Türkoğlu ilçesine hayata geçireceği Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için yer seçimi komisyonu toplandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya başkanlığında yapılan toplantıda kurulması planlanan Kahramanmaraş Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalara başlandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi başkanlığında, Türkoğlu Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Kahramanmaraş Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, TCDD 6. Bölge Müdürlüğü, Botaş, DHMİ Kahramanmaraş Havaalanı Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü, DSİ 20. Bölge Müdürlüğü, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 7. Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yetkililerinden meydana gelen yer seçimi komisyonu...