16 / 05 / 2024

kahramanmaraş güncel altın fiyatları

kahramanmaraş güncel altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olan Kahramanmaraş güncel altın fiyatları Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından  açıklandı. Peki Kahramanmaraş altın fiyatları bugün ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları bugün kaç lira?

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

Güvenli liman altına talep artıyor! Altın fırladı! Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Yatırımcıların 'güvenli liman' olarak gördüğü altına talep her geçen gün artıyor.  Altın fiyatları her geçen gün yükselirken, yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu 19 Nisan 2024?

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

1 Nisan 2024 harem altın fiyatları: Ata lira bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Güncel altın fiyatları 

Seçimin ardından gözler altın fiyatlarına çevrildi. Milyonlarca kişi altın fiyatlarının yükselişe devam edip etmeyeceğini merak ediyor. İşte 1 Nisan 2024 harem altın fiyatları. 

Altın fiyatlarında beklenmedik gelişme: Yatırımcılar o saati dört gözle beklemeye başladı

Orta Doğu'daki tansiyonun yükselmesiyle altın tekrar sığınılacak bir değer haline geldi. FED'in belirlediği faiz oranları da ons altın fiyatının düşük seviyelerden toparlanmasında etkili oldu. Bu durum ülkedeki gram altın fiyatlarını olumlu etkiledi. İşte güncel altın, petrol ve döviz durumları…

Altında savaş etkisi! Altın fiyatları bir günde resmen fırladı! 10 Ekim Salı altın fiyatları ne kadar?

Altın almak veya satamka isteyebnler heyecanla güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son günnderde düşüşe geçen altın fiyatlarında ''savaş etkisi görüldü ve altın fiyatları resmen fırladı. Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Ekim altın fiyatları kaç lira?

Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları

Piyasaların merakla beklediği Fed faiz kararı dün açıklandı. Banka faizleri yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tuttu. Kararın hemen ardından altında hareketlilik başladı. Yastık altında altını olanlar dikkat! 21 Eylül Perşembe Kapalıçarşı altın fiyatları ne kadar? Güncel altın fiyatları.

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

Altını olan dönüp bir daha bakacak! 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları!

Son dönemde, 19 Ağustos 2023 tarihindeki altın fiyatlarının düşmesi ve altının neden bu düşüşü yaşadığı sorusu ön plana çıkmış durumda. Peki, altın fiyatları ne kadar?  İşte 19 Ağustos 2023 canlı ve güncel altın fiyatları...

Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

1 Ağustos altın fiyatları yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Altın almak veya satmak isteyenler için güncel altın fiyatları belli oldu. Altın almak isteyenlere tokat gibi rakamlar! Gram altın, çeyrek altın fiyatını gören şok olacak! 1 Ağustos 2023 altın fiyatları.

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira? Güncel altın fiyatları

31 Temmuz Pazartesi altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar ''Gram, çeyrek, yarım ve tam altın kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte güncel altın fiyatları.

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

Gram altın 1642 TL! Çeyrek, tam, yarım ne kadar, kaç TL? İşte güncel altın fiyatları...

Haftanın son günü olan 16 Temmuz Pazar güncel altın fiyatları ekonomiyi yakından takip edenler ve altına yatırım yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar, kaç TL?

kahramanmaraş güncel altın fiyatları Haberi

kahramanmaraş güncel altın fiyatları

Kuyumcuların Başkenti olarak bilinen Kahramanmaraş'ın güncel altın fiyatları belli oldu.  Kahramanmaraş altın fiyatları şimdi Kuyumcular Odası Başkanlığı tarafından açıklandı. İstanbul Kapalıçarşı ile aralarında büyük farkların gözlemlendiği altın fiyatları yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafınran merak ediliyor.

Kahramanmaraş'taki kuyumcumlarda güncel altın fiyatları belli oldu. İstanbul Kapapalıçarşı altın fiyatları ile aralarında büyük farkların gözlemlendiği altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor.

Peki Kahramanmaraş altın fiyatları ne kadar? Kahramanmaraş gram altın, çeyrek altın, tam altın, yarım altın, 14,18 ve 22 ayar bilezik fiyatları  bugün ne kadar? İşte güncel canlı Kahramanmaraş altın fiyatları...

KAHRAMANMARAŞ KUYUMCULAR ODASI BAŞKANLI ALTIN FİYATLARI 31 AĞUSTOS 2022

KAHRAMANMARAŞ  KÜLÇE ALTIN NE KADAR?

Külçe altın fiyatı:1020,00 TL 

22 ayar bilezik fiyatı :1005,00 TL

18 ayar bilezik fiyatı: 822,30 TL

14 ayar bilezik fiyatı:641,50 TL

KAHRAMANMARAŞ  ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Yeni çeyrek alış...